Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkar Babel Belhanda Feghouli elinden risk al polonyalıları getir zaten tecrübe var takımda gençlerle karma zamanı

Teknik ekip çok yetersiz hala.

1 kondüsyoner daha şart.

1 tane duran top hocası şart.

Performans ve istatistik analizi işlerini yapacak birisi şart.

Bu sene yenildiğimiz maçların genelinde 60'tan sonra oyuncuların rakibi kovalamamasına bağlı yediğimiz gollere yönelik hiç bir müdahale yapılmadı, bariz gözüken defolarımızı çözmeye yönelik hamleler yapmamız lazım.

Oyuncu geliştirebilen bir yapı kurabilsek zaten transferde kimin gelip/gideceği de çok önemli olmayacak.
ahbap çavuş ilişkisiyle olmaz senin dediğin. işi bilene teslim etmedikçe bu düzen böyle devam eder. teknik kadroya bakmadım ama performans ve istatistik işlerine bakanlar da vardır. ama sadece isimleri vardır.

Duran top uzmanı da Selçuk inan olur.

Herkes Tudor'un ilk 7 haftası ve 19 puanından bahsediyor ama asıl ilk 7 hafta performansı F.Rijkaard zamanındaydı oynanan oyun ise o zamana kadar görülen en etkileyici hücum varyasyonlarının olduğu başlangıçtı.
O sene baros sakatlanmasaydi veya nonda yollanmasaydi en kötü sampiyon olurduk

Begenmeyenler olmus anlam veremiyorum. Son yillarin en güzel formasi. Tasarimci @Yunus Emre nin yorumunu merak ediyorum

Beni mi etiketlemek istedin bilmiyorum ama son zamanlarda gördüğüm en iyi forma. Detayları çok iyi işlenmiş. Nike bence her yıl güzel formalar çıkarıyor ama bu yıl özellikle üstünde durulmuş. Parçalı modeli ayrım detayları zaten çok iyiydi ama yakın çekimde asıl detayları gördük. Nike üst düzey takımlara bile yaptığı formada bazen bu kadar aşırıya kaçmıyor. Ana forma detayları gerçekten iyi olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

4A722948-821A-4822-8479-AD9263974341.webp

Beni mi etiketlemek istedin bilmiyorum ama son zamanlarda gördüğüm en iyi forma. Detayları çok iyi işlenmiş. Nike bence her yıl güzel formalar çıkarıyor ama bu yıl özellikle üstünde durulmuş. Parçalı modeli ayrım detayları zaten çok iyiydi ama yakın çekimde asıl detayları gördük. Nike üst düzey takımlara bile yaptığı formada bazen bu kadar aşırıya kaçmıyor. Ana forma detayları gerçekten iyi olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Hayir kardesim seni degil @Yunus Emre yi etiketledim ama yine de görüsüne katiliyorum sevgiler saygilar

Marcao baya fit dönüyor. Kocum

Mensah katkı verir bence. Bu tip patlayıcılığı, şutları sağlam olan oyuncular ortasaha da her sezon şart bize. Mental ne tip problemi var bilmiyorum ama ilk 3-5 maç iyi oynasa taraftar rahatlatır zaten oyuncuyu. Önemli olan sakatlık durumu. Umarım sorunlu değildir o açıdan.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mensah katkı verir lakin uzun süreli lig maratonunda mental problemleri, saha içi kopuklukları ve agresifliği kontrol altına alınmalı ki sanırım maddi olarak göndereceğimiz oyuncularla avantajlı olacağımız bir hamle gibi gözüküyor.

Seri'nin maaşta indirime gitmesi hoşuma gitti her ne kadar çok istemesem de kendisini bana kalsa Mensah, yanına da Ndiaye tarzı bi oyuncu daha arkalarına da uzun boylu, savunması güçlü az çokta pasörlüğü olan bi DOS, mükemmel 3'lü olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt