Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahbap çavuş ilişkisiyle olmaz senin dediğin. işi bilene teslim etmedikçe bu düzen böyle devam eder. teknik kadroya bakmadım ama performans ve istatistik işlerine bakanlar da vardır. ama sadece isimleri vardır.Teknik ekip çok yetersiz hala.
1 kondüsyoner daha şart.
1 tane duran top hocası şart.
Performans ve istatistik analizi işlerini yapacak birisi şart.
Bu sene yenildiğimiz maçların genelinde 60'tan sonra oyuncuların rakibi kovalamamasına bağlı yediğimiz gollere yönelik hiç bir müdahale yapılmadı, bariz gözüken defolarımızı çözmeye yönelik hamleler yapmamız lazım.
Oyuncu geliştirebilen bir yapı kurabilsek zaten transferde kimin gelip/gideceği de çok önemli olmayacak.
Çıkar Babel Belhanda Feghouli elinden risk al polonyalıları getir zaten tecrübe var takımda gençlerle karma zamanı
City de kac sene oynadi. BiliyordurRiera ingilizce biliyormu?
O sene baros sakatlanmasaydi veya nonda yollanmasaydi en kötü sampiyon olurdukHerkes Tudor'un ilk 7 haftası ve 19 puanından bahsediyor ama asıl ilk 7 hafta performansı F.Rijkaard zamanındaydı oynanan oyun ise o zamana kadar görülen en etkileyici hücum varyasyonlarının olduğu başlangıçtı.
Begenmeyenler olmus anlam veremiyorum. Son yillarin en güzel formasi. Tasarimci @Yunus Emre nin yorumunu merak ediyorum
Beni mi etiketlemek istedin bilmiyorum ama son zamanlarda gördüğüm en iyi forma. Detayları çok iyi işlenmiş. Nike bence her yıl güzel formalar çıkarıyor ama bu yıl özellikle üstünde durulmuş. Parçalı modeli ayrım detayları zaten çok iyiydi ama yakın çekimde asıl detayları gördük. Nike üst düzey takımlara bile yaptığı formada bazen bu kadar aşırıya kaçmıyor. Ana forma detayları gerçekten iyi olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Hayir kardesim seni degil @Yunus Emre yi etiketledim ama yine de görüsüne katiliyorum sevgiler saygilar
Orta saha belli oldu.
Lerma-Seri
Mensah
Hayir kardesim seni degil @Yunus Emre yi etiketledim ama yine de görüsüne katiliyorum sevgiler saygilar