- 11 Haziran 2015
- 39.702
- 28.163
- 2.193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moder çok iyi ya alamayiz.Jakub Moder alacak gibiyiz, kamil degil.
Belhanda Tudor varken duran toplardan bayağı asist yapmıştı. Sonrasındaki 2.5 yılda o kadar bile yapamadı. Oyuncuyu çalıştırmak da önemli.İstediğin kadar duran top çalışması yap en önemlisi o topa vuracak adam.senelerdir kız gibi topa vuran adamlara korner kullandırtıyorlar.
O daha zorJakub Moder alacak gibiyiz, kamil degil.
Donkun sozlesmesi bitti ztn yaw. Nasil yorabilir. Teklif ettigin sozlesmeyi kabul etmiyorsa sektirsin gitsin. Hoca diretiyorsa hata yapiyor. Bu adamlari kulupte tutup şişiriyorlar kadroyu, mecbur kalmadikca genc adama sans verilmiyor, laf soyleyince de genclere onem veriyoruz diyorlar. Ne onemi hangi onem. 10+ sattigimiz ozan bile mecbur kalindigi icin oynatilmisti diye hatirliyorum.isimlere bak, okuyunca ruhunu daraltıyor insanın.
Kamil degilde, Jakubu alacakmisiz orta saha.
Antrenman kacta
Hala 39 yaşındaki atibadan medet umuyorlar.Biz de yapıyoruz aynı hataları ve sonumuz bunlar gibi olacak.
En iyisi ts modeli her sene 6-7 tane 20-24 yaş arais potansiyelli genci al 1 tanesi tutsa kardasin.Hala akillanmadik boş boş işlerle ugrasiyoruz
akşammış asıl antrenman şimdi iki ayrı grup halinde çalışıyorlarmışAntrenman kacta
Belhanda Tudor varken duran toplardan bayağı asist yapmıştı. Sonrasındaki 2.5 yılda o kadar bile yapamadı. Oyuncuyu çalıştırmak da önemli.
Selçuk da başlarda iyi kullanıyordu.
Aslında zorunluluktan öyle oldu paralari kalmadı Yusuf Abdulkadir falan öyle oynamaya falan başladı.Ben altyapı olarak demedim her sene 5-6 tane topçu alıyorlar 1 tanesi tutuyor üst düzey verim alıyorlar.Digerlerinin maaşı da çok çok düşük oluyor zarar etmiyorlar.Adamların altyapısı mükemmel ya bize kıyasla. Bizdekiler kulübe kabul edildikten sonra instagram fenomeni falan olmaya çalışıyorlar, TS'de öyle değil. Tabii oyuncunun üstüne düşmekte çok önemli. Adamların 3-5 kuruşa oynayan gençleri, bizim Belhanda'yı,Babel'i,Feghouli'yi katlar fiyat/performans olarak baktığında.
Riera sahada diyollaakşammış asıl antrenman şimdi iki ayrı grup halinde çalışıyorlarmış