Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.798
- 40.539
- 3.413
Hayret. Şaşirtti açikcasi
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.instagram.com
Marcao baya fit dönüyor. Kocum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayret. Şaşirtti açikcasi
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.instagram.com
Marcao baya fit dönüyor. Kocum
işte o ilk antrenman akşamkinde tüm takım olacakRiera sahada diyolla
Şuan her kulüp zorunlulukta aslında gençleri kullanmakta, kimse de para yok limitless kuşlar hariç. Ali Yavuz Kol falan keşke parlasa biseyler yapsa. Foruma üye olduğumdan beri yüzlerce yok Messi olacak yok Ramos olacak diye altyapıda ki bizim gençleri öven post gördüm, Ozan dışında bir tane bile çıkmadı. Bizim de yurtdisindan gurbetçi falan toplamamiz lazım ya tutarsa diye.Aslında zorunluluktan öyle oldu paralari kalmadı Yusuf Abdulkadir falan öyle oynamaya falan başladı.Ben altyapı olarak demedim her sene 5-6 tane topçu alıyorlar 1 tanesi tutuyor üst düzey verim alıyorlar.Digerlerinin maaşı da çok çok düşük oluyor zarar etmiyorlar.
Bizim elimizde satacak topçu yok 2 kişi dışında onlarda bahsettiğimiz genç transferler.Luyindama-marcao![]()
Belhanda'nın yeni geldiği dönemki duran topları bariz etkiliydi yav. Direk vuruşları demiyorum.Tabiiki çalışma önemli..
Ama hiç çalışma oyuncu sert kavisli belirli yükseklikde atsın ortayı her zaman etkili olursun.
selçuk böyle atıyordu.Ama inanılmaz güçsüzleşince son dönemlerde artık toplara sert vuramıyor.
belhanda hiçbir zaman iyi kullanmadı.Zaten normal şartlar kullandırtmamak lazımdı.Ama biz o kadar iş bilmezizki ısrarla bu adama kullandırdık.
mesela caner sırf bu iş için bile alınabilirdi.O kadar önemli bir konu
Teknik kadro kac kisi olacak lan
Terim
Sahin
Davala
Riera
Selcuk
Necati(?)

Keşke elmander de gelse
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi