Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında zorunluluktan öyle oldu paralari kalmadı Yusuf Abdulkadir falan öyle oynamaya falan başladı.Ben altyapı olarak demedim her sene 5-6 tane topçu alıyorlar 1 tanesi tutuyor üst düzey verim alıyorlar.Digerlerinin maaşı da çok çok düşük oluyor zarar etmiyorlar.

Bizim elimizde satacak topçu yok 2 kişi dışında onlarda bahsettiğimiz genç transferler.Luyindama-marcao :(
Şuan her kulüp zorunlulukta aslında gençleri kullanmakta, kimse de para yok limitless kuşlar hariç. Ali Yavuz Kol falan keşke parlasa biseyler yapsa. Foruma üye olduğumdan beri yüzlerce yok Messi olacak yok Ramos olacak diye altyapıda ki bizim gençleri öven post gördüm, Ozan dışında bir tane bile çıkmadı. Bizim de yurtdisindan gurbetçi falan toplamamiz lazım ya tutarsa diye.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabiiki çalışma önemli..
Ama hiç çalışma oyuncu sert kavisli belirli yükseklikde atsın ortayı her zaman etkili olursun.
selçuk böyle atıyordu.Ama inanılmaz güçsüzleşince son dönemlerde artık toplara sert vuramıyor.

belhanda hiçbir zaman iyi kullanmadı.Zaten normal şartlar kullandırtmamak lazımdı.Ama biz o kadar iş bilmezizki ısrarla bu adama kullandırdık.

mesela caner sırf bu iş için bile alınabilirdi.O kadar önemli bir konu
Belhanda'nın yeni geldiği dönemki duran topları bariz etkiliydi yav. Direk vuruşları demiyorum.

EfNdwyYWAAAg13S

ucuzmus

Zurnazonun transferde hizi ve aciklamasi gayet hosuma gidiyor, adamlar tak tak diye acikliyorlar.

Mensah da Mensah. Böyle transferi şak diye bitireceksin ya da vazgececeksin. Oyuncu daha gelmeden sakız gibi malzeme oluyor, yeterdi, yetmezdi parası çoktu, azdı gereksiz negatif enerji yüklü oluyor uzadıkça.

Nerede kalmıştık ?
Tam da burada kalmıştık..Çok çok mutluyum !
Galatasarayımızın ve Fatih hocamızın Selçuk İnan ve Necati Ateşten sonra ki Yardımcı Antrenörü,
Eski İspanyol sol bekimiz, yıldızımız Albert Riera oldu
İspanyolca konuşan Muslera,Saracchi ve Falcao için baya iyi oldu.
YUVANA YENİDEN HOŞGELDİN MATADOR !
PhotoCollage_20200812_123418814.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teknik ekibin devam etme haberi pozitif bir değer taşımıyor ki. Sahaya en ufak katkıları yok bence. Duran top yok, taç bile kullanamıyoruz, aynı formsuz oyuncular 90 dk kalıyor, sürekli aynı dakikalarda aynı goller yeniyor çözüm yok bla bla gitseler daha iyiydi kim varsa hoca hariç o da bu sene özelinde.

Bakalim Riera, Zidane gibi Ancelottiye karistidigi gibi yapabilir mi.
Adam Stajini Guardiolada yapti

As sol bekleri Novak gider gitmez hemen yerini yeni bir oyuncu ile doldurdular.

Biz de yedegin yedegi olacak Ogulcan'i aliyoruz iste ne güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt