Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Başlamadım ki bitireyim abi.Üni bitti mi senin
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tercih sonuçlarını bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlamadım ki bitireyim abi.Üni bitti mi senin
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw Diagneye verdigin bonservis ile Mensaha verdigin bir mi diagneye 13ten asahi satarsan zarar Mensahi 4veya 5'satsan bile zarar etmemis oluyorsunki Avrupada liginde biraz iyi oynasa cok rahat satarsinO mantıkla diagneyi aldık, başımıza gelmeyen kalmadı.
Ha evet senle okul muhabbeti yapmıştık da orayı karıştırmışım. Hayırlısı olur inşallah senin adınaBaşlamadım ki bitireyim abi.
Tercih sonuçlarını bekliyorum.![]()
İstanbul a gelmiş olabilirler.Vallah orasini bilemem daha dun sosyal medyada yabanci bir ulkeden poz verip paylasim yapiyorlardi, bugun Istanbul'da olacaklarini zannetmiyorum.
İstanbul a gelmiş olabilirler.
bahçivan konşmuş bana laf düşmezHayir kardesim seni degil @Yunus Emre yi etiketledim ama yine de görüsüne katiliyorum sevgiler saygilar
Günaydın arkadaşlar Polonyadan güzel haberler dileğiyle![]()
Link var mı linkEkşide taraftar anketi açmışlae beyler. Yüklenin kargaları altımıza alalım.
hey sen gscli bu mesajı gördüysen alıntı yaparak cevap yaz, sonraki sayfalara ulaşsın![]()
Diagne'ye antrenmanın olacağını bile söylememişlerdir, kendisinin de haberi yoktur, gereksiz adam hala kurban kesiyodur herhaldeO zaman sadece Diagne gezmelerde demek.