Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz başganın yıllarca ve geldiğinden beridir Ali koç'un kısmen yaptığı şık hareketlere beşiktaşın da katılmasını olumlu karşılıyorum.bjk parayı bulunca biti kanlandı. yardımdan gelen parayı diek mensaha gömeceklermiş
Tolgay'la kapışırlar

Yardım kampanyasına
Ohhyattı o iş. keşke yurtdışına satsalar da kurtulsak şu mensah meselesinden
Murat Ozen'e dayanarak dedim ben. Falcao Galatasaray haberini bile ilk verenlerdenMensah bjkda diyenler neye dayanarak diyorlar merak ettim de?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lemina işi olmayınca muhtemelen bugün olan toplantıda görüştüler ve aldılar.Dün %85 dedi bugün %50 onun da bir şey bildiği yok bence
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tesislere ilk gelen futbolcu Belhanda oldu. (Süleyman Rodop)
ffpleri yok tff limitlerini aşmadıkları sğrece istedikleri kdar harcarlarO parayı transferde kullanabiliyorlar mı ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anladı durumu bari sene sonu imza parasıyla bir yere gideyim diyor. Şimdi maaşım yeterli kafasında. Zeki adamTesislere ilk gelen futbolcu Belhanda oldu. (Süleyman Rodop)
Satamayacaksak bu yıl maaşını düşürüp 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalanabilir.Belhanda yeni sözlesmeyi kapacak.
Canli mi bugünAnladı durumu bari sene sonu imza parasıyla bir yere gideyim diyor. Şimdi maaşım yeterli kafasında. Zeki adam