Zafer Erkan
Sarı Üye
- 1 Ağustos 2017
- 209
- 228
- 343
Diagne de varmış antrenmanda yok denmişti burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genele yansıyor olsa kap'a açıklama yapmış olmamız gerekmez mi?Yüzde 15 pandemi indirimi var ama bu genele yansır mı bilmiyorum.Yansirsa bonussuz kemiksiz 4.250 alır.Falcao ismi anca bu paraya gelir yapacak bir şey yok
Bilmiyorum bence gerekir ama tüm oyuncular yapmış 4 tanesi hariç.İnsallah geneldir yüzde 15 demek en az 5 milyon Euro demek genelde.genele yansıyor olsa kap'a açıklama yapmış olmamız gerekmez mi?
illa linç yiyecem diyon heaprofesyonel adamın hali başka oluyor. alışmıştık ibizada garsonluk yapan 2 hafta falan gec gelen 15 kilo fazlalı 10 numaralara![]()
Bende de aynı durumLan nedense bu diagneyi özlemişim heyecanlandiriyor beni
alev emojisi varsa yalan oluyor genelde
Lan nedense bu diagneyi özlemişim heyecanlandiriyor beni
Falcao baya fizikli dönmüş omuzlar falan.Bu sene umitliyimYatan Falko yu gördükten sonra normal.
Bana bile Falko dan daha sevimli geliyor Diagne manyagi yavas yavas.
Falcao baya fizikli dönmüş omuzlar falan.Bu sene umitliyim
falcaonun fiziği yıllardır öyle atmde de öyleydiFalcao baya fizikli dönmüş omuzlar falan.Bu sene umitliyim
Sanki omuzlar şişmiş iyice geçen sene bu kadar değildi.Bizden aldığı paraları elde sayiyor heraldefalcaonun fiziği yıllardır öyle atmde de öyleydi