Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin gidecegini sanmıyorum. Babel feghouli belhanda neden gitsin ? Ancak marcao veya luyindamadan para kazanabiliriz. Orayi bozduğun zaman da yerlerini doldurmak lazim. Rodop gibi avanaklar da sürekli sosyal medyadan belhandayi feghouliyi babeli gömüyorlar. İsin kısası işimiz epey zor. Elinde satacak adamlarin var ama onlari satmaman lazim.

Ben en çok Diagne kalsın istiyorum beleşe vermektense, bu kadro da iş yapacağına inanıyorum, Falcao'nun sağı solu belli olmaz, Diagne tutarsa ki sanki come back yapacak gibi hissediyorum net x faktör olur.

Atalantanin yillik oyunculara odedigi maas bizden az mi fazla mi?

Hayatınızda 1 dakika bile izlemediğiniz saçma sapan herifleri övüp Mensah’ı yerin dibine sokmakta bize yakışır.

Bunu Muriç’te yaşadık. Adamlar 15’e satacak en az. Ki doğru olduğuna inanıyorum daha yaşı genç hayvan gibi herif.

Ndiaye’yi nasıl sattıysak Beşiktaş’ta 10+ satar kendisini adım gibi eminim.

Ts fena dagildi yalniz. Bence toparlayamazlar. Fener de yaslilari topladi. Fenerin sorunu ortasaha degildi ki. Adamlarin zaten iyi ortasahalari vardi. Sorunları kanatlar ve beklerdi

Ali koç resmen son kurşunu atıyor. Bu sene de şamp olamazsa ne ali kalır ne emre kalır ne erol kalır ne de kadroda topçu kalır

Hiçbir halt olmaz. Seneye de devam ederler. Şuan fenere degil 500, 700 milyon versen zorlanırlar.

Artık var ya Belhanda gitsin transfer olmasın o kıvama getirdiler beni... Bu kadar da olmaz ya kadro dışı bırak bişey yap ama hoca yine onbirde oynatır her maç rakibe bir kaç asist yapmaya bir metre önündeki adama pas atacam diye rakibe pas atmaya devam eder. Güya birde on numarayı giyecek. Ha bir de kaleciye pas niyetine şutlar çeker adamın çektiği şut kendine gelene kadar kaleci bile sıkılıyordur.
Bir on numara ya da yaratıcı bir orta saha nasıl olmamalıdır hatta bir adım öteye gidiyorum futbolcu nasıl olmamalıdır cevabıdır Belhanda ama biz onu seneye de on bir de izlicez.
Bu bir dramdır. Yaprak Dökümünde Ali Rıza bile bu kadarını çekmemiştir. Bizim Belhanda'dan çektiğimizin yanında Ali Rızanın Ferhunde'den çektiği hiç kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt