Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş nasıl masaya oturuyor abi onu anlamış değilim? Ulan her gün çıkıp ağlayan sizsiniz, 5 kuruş paranız yok, nasıl talip oluyorlar harbi anlamıyorum.

Bu anadolu kulüplerin alayı Galatasaray düşmanı ağa.

sarı kuşlar stoper Mauricio Lemos ile anlaşmış..tanıyan var mı?
1597261148154.webp

Mehmet Ayan: "Arda Turan imza töreni öncesi yöneticilerle sohbet öderken, "Siz daha iyi bilirsiniz ama Feghouli bu takımda kalmalı." demiş.

Bu herif şimdiden başladı her şeye burnunu sokmaya.
Daha başımıza ne işler açacak :(

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
kesin doğru haberdir, sizce bu haberler yıllar evvel olduğu gibi negatif herşeye etkileşim yaptığınız için olabilir mi?

Beşiktaş nasıl masaya oturuyor abi onu anlamış değilim? Ulan her gün çıkıp ağlayan sizsiniz, 5 kuruş paranız yok, nasıl talip oluyorlar harbi anlamıyorum.

Bu anadolu kulüplerin alayı Galatasaray düşmanı ağa.
Yav yardım kampanyasından 10 m euro civarı topladılar bitleri kanlandı. Hepsini sırf bize üstünlük yapmak için mensaha gömecekler

Çocukta manyak fizik var tam kaleci fiziği valla. Yetenek de varsa kiralayalım alt liglere oynasın çocuk
Yeteneği var, geçen sezon başı kampta da güzel kurtarışları olmuştu. Hatta bizim resmi hesap paylaşmıştı. Düzenli 11 oynayacağı bir takıma kiralanabilir. Kaleci için üst seviye lig olması da önemli değil. Refleksleri, yer tutuşu gelişirse çok önemli bir kalecimiz olmuş olur.

kesin doğru haberdir, sizce bu haberler yıllar evvel olduğu gibi negatif herşeye etkileşim yaptığınız için olabilir mi?
Sizce bu burun sokma koca kafanın daha önce yaptığı gibi her şeye burun sokma hevesi olabilir mi?

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt