- 3 Temmuz 2012
- 139.567
- 87.986
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb sayfasına çıkmışsın rezil ettin biziSikecilerin transferde is bitirme konusunda, bizden fersah fersah ondeler, bunu birkere kabul etmek lazim.
Albayrak cok iyi bir Galatasarayli olabilir, lafim yok. ama 66 yasindaki adama kos kocaman stressli transfer sezonuna, emanet etmek Aptalliktir.
Adam daha gecen kan falan veriyordu.
Düsüklüge gider. Bizde de 2.5 aliyordu galibaLeminanin istedigi maaşı veremezler. Daha dogrusu hiç bir Türk takımı veremez.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Meloyu da ali dürüst bitirmişti diye hatirlıyorumBulent Tulun Elmander'i bitirdi.Sneijder'i Aysal Lutfi ikilisi.Melo'yu bilmiyorum
Terim bey kaleci diye brezilyalı bir karpuzcuyu ekibimize katacaktı da neyse ki Ünal Başkanım araya girip tarihimizin en iyi kalecisini transfer etti.Bulent Tulun Elmander'i bitirdi.Sneijder'i Aysal Lutfi ikilisi.Melo'yu bilmiyorum
fb sayfasına çıkmışsın rezil ettin bizi
Terim bey kaleci diye brezilyalı bir karpuzcuyu ekibimize katacaktı da neyse ki Ünal Başkanım araya girip tarihimizin en iyi kalecisini transfer etti.
Bu vesileyle Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal Beyefendi Hazretlerini bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle analım.
Cidden kimdi o hayal meyal hatırlıyorum baya tepki olmuştu alınmasın diyeTerim bey kaleci diye brezilyalı bir karpuzcuyu ekibimize katacaktı da neyse ki Ünal Başkanım araya girip tarihimizin en iyi kalecisini transfer etti.
Bu vesileyle Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal Beyefendi Hazretlerini bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle analım.
Arıboğan geldiğinde Sneijder dışındaki 3ü gelmişti zaten nasıl Arıboğan getiriyor?Aribogan
Loura miydi neydiCidden kimdi o hayal meyal hatırlıyorum baya tepki olmuştu alınmasın diye
Guzel kardesim ne iyisi allah askina bizim verdigimizin en az yarim kati veriyorlar novak da oyle sosa da. Ee biz belhanda feghoulinin sozlesmelerini kizmiyor muyuz?Sikecilerin transferde is bitirme konusunda, bizden fersah fersah ondeler, bunu birkere kabul etmek lazim.
Albayrak cok iyi bir Galatasarayli olabilir, lafim yok. ama 66 yasindaki adama kos kocaman stressli transfer sezonuna, emanet etmek Aptalliktir.
Adam daha gecen kan falan veriyordu.
bilmiyorum artık siakamMuhabirler rezil ben napam
Sneijder drogba okudum sadece ztn. Melo yu+ Nandoda aribogan varmiydi bilmiyorum yalan söylemiyimArıboğan geldiğinde Sneijder dışındaki 3ü gelmişti zaten nasıl Arıboğan getiriyor?
Soda yok mu soda gaz yaptı şunları okumak1. Transfer dönemi(Ocak 2018)
-Mustafa Cengiz yönetimi geldi gelir gelmez ndiaye satıldı fernando sakattı hoca acil orta saha lazım dedi orta saha almadan tek sol bek transferiyle kapattılar sezonu Selçuk, Donk, Tolga, Belhandayla oynadık belki şampiyonluk bile kaçabilirdi
2. Transfer dönemi(Haziran 2018)
-Gomis satılıyor 2 forvet geliyor dendi gomis satıldı forvet gelmedi ilk devreyi erenle 3 kulvarda oynamaya çalıştık ve 8 puan geriye düştük son gün tek Ömer bayram geldi.
-Modeste sürecini de unutmamak lazım bugün geliyor yarın geliyor avukatlar bakıyor derken forvetsiz kalmamızın sebeplerinden biri de B planı olmamasıdır
3. Transfer dönemi(Ocak 2019)
-Alan geliyor dediler oyuncuyu almaya gittiler havaalanında muhabirler oyuncuyu da beklerken Abdurrahim tek başına geldi
-Son gün gittiler Diagneye 13 m Euro verdiler çünkü başka planları yoktu Diagneyi alamasalar muhtemelen erenle tek forvet olarak devam edilecekti
4. Transfer dönemi(Ocak 2020)
-Falcao süreci o kadar uzattılar ki adam kamp yemeden gelip sakatlandı
-Diğer transferleri de son günlere doğru açıkladılar adamlar kamp yapmadan sezona başladılar
Sonuç olarak demek istediğim Fatih hoca büyük hoca başka hoca olsa şu an bu yönetimle 5 dk dahi çalışmaz adamlar beceriksizin teki ne oyuncu almayı becerebiliyorlar ne satmayı Kaan Ayhan’a 2 m Euro bulamayıp Maiconun gibi çok istenen adamı 1.4 m Euro ya satıyorlar sonra Fatih hoca imkansız şekilde şampiyon yapınca da localarda dernekler de keyifle kutluyorlar