- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Harbiden merak ediyorum kanat+ os alinacak miAlbayrak su an taraftarin Mensah olayinda tepkisine bakiyor orani 1,05
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden merak ediyorum kanat+ os alinacak miAlbayrak su an taraftarin Mensah olayinda tepkisine bakiyor orani 1,05
Kolpacino sahnesi geldi aklima. O zaman niye tanistiyorsunuz lan bizi boyle adamlarlaLemina kariyerindeki en fazla maçı bizde oynadı zaten 1 sezonda.
Yok rodop yazdi biten bsy yokmusapın twiti acılmadı daha ama kesin kötü bişey yazıyor di mi
Çok mu kötüyüz.
ilgilenmiyorum mensahla ben,forum ilgili zati.gelirse gelir,gelmezse ekimeYok rodop yazdi biten bsy yok
oy dedoşum,özlüyom bazen
musapın twiti acılmadı daha ama kesin kötü bişey yazıyor di mi
bende karılı kızlı bi film bulayımNeyse, ben Irishman'e devam ediyorum. Hayirli nobetler
İlk defa dogru bir yorumda bulundu kerkenezRodop mensah işi bitmedi ama ben olsam teklif arttırmam demiş
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
transfer stratejisine bakAlbayrak ; Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın" şeklinde konuştu. Hasan hüseyin hayırlı olsun.
Buraya bakma bazıları da Falcao da doğum için izinli denmişti. Falcao da idmanda bilmeden sallıyorlarDiagne de varmış antrenmanda yok denmişti burada
Eldeki Hücum adamlarına bir bakalım
Feghouli
Belhanda
Arda
Falcao
Akbaba
Emre K.
Babel
Diagne
Oğulcan
Adem
Dünya adam var ama çoğu boş beleş