Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivasspor, max gradel'i almış. 3-4 sene önce baya müthiş oynuyordu, deli gibi istiyordum. Son durumunu bilmiyorum, belli ki baya düşmüş.

Yine de kalitesiyle bu ligde iyi işler yapar. Ben yine de Fernando'nun kalmasını daha doğru bulurdum.

Arkadas, paranin olmayacagi bastan belli. Marcao satilip Kaan Ayhan ve 2 orta saha kamptan once alinmaliydi. Suanki orta saha rotasyonuyla mac kazanmamiz imkansiz. Falcao 3. hafta sakatlanir sonra tum forum Cagne asagi Cagne yukari saydiracak, adim gibi eminim buna. Maalesef 2 orta saha ve 3. forvet coktan alinmaliydi. Madem plan programiniz yok Mert Hakan'i hangi mantikla kacirdiniz.
Bu arada yine adim gibi eminim Sarachhi cok mac kaciracak sonra Omer Bayram'a yuklenecegiz. Teknik heyet ve yonetimde strateji 0

EfOzHorWsAIbsNF

Standard Liege'e gitmis. Luyindama'yi da ayni takimdan aldilar.
Enişte'nin mahalleden arkadaşı 😂🤷‍♂️

Chp'nin kalesi burası 1 kere akparti aldı devamı gelmedi zaten sonra 😂
Aynen. En muhafazakar yerlerde bile bir çıkıntılık yapan yer oluyor. Konya'da mesela Tuzlukçu diye bir ilçe var. Hiç gitmedim, bilmem ve hiç oralı birini de tanımam ama seçim haritalarını karıştırmayı ve incelemeyi severim. Adamlar CHP'den başka partiyi getirmiyorlar başlarına. :D
Ekran Resmi 2020-08-13 02.36.13.webp

Şu "Tuz" yazan kırmızı yer hocam. İlçenin adı Tuzlukçu ve yıllardır tek başına direniyor Konya'da CHP belediyesi olarak. :D

Aynen. En muhafazakar yerlerde bile bir çıkıntılık yapan yer oluyor. Konya'da mesela Tuzlukçu diye bir ilçe var. Hiç gitmedim, bilmem ve hiç oralı birini de tanımam ama seçim haritalarını karıştırmayı ve incelemeyi severim. Adamlar CHP'den başka partiyi getirmiyorlar başlarına. :DEkli dosyayı görüntüle 88960
Şu "Tuz" yazan kırmızı yer hocam. İlçenin adı Tuzlukçu ve yıllardır tek başına direniyor Konya'da CHP belediyesi olarak. :D
Samsunda'da chp'nin tek oy aldığı yer Atakum geri kalan her yer hep akp sabah akşam söverler yine oy verirler. Neyse siyasete fazla girmeyelim. 😂🤷‍♂️

4 Ekim'e kadar kalmaz inşallah yav. Başkan dedi öyle bir şey ama yapmazlar umarım öyle bir şey. İnsanda akıllanma diye bir şey olur çünkü.
27 yaşındayım daha erkenden transferi bitirdigimizi hatırlamıyorum. Hep geç yumurta tavuk hesabı hep aynı laflar

27 yaşındayım daha erkenden transferi bitirdigimizi hatırlamıyorum. Hep geç yumurta tavuk hesabı hep aynı laflar
Hocam ben de 25'im ben de hatırlamıyorum da en azından son güne bırakmasınlar. 2-3 gün önceye kadar bütün transferler bitsin. Her transfer kapanışında uçak bileti aratıyorlar bize "O geliyor mu? Bu geliyor mu? Kaçta geliyor?" diye. :D

Uçak rötar yapsa şampiyonluğu etkileyecek. Saçma sapan olaylar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt