Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
evetkim bu arkadaş jackson muleka mı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetkim bu arkadaş jackson muleka mı![]()
reis oralarda uğraşıyodu bi şeylerle gelsin artık bu taraflara
Chp'nin kalesi burası 1 kere akparti aldı devamı gelmedi zaten sonraO zaman doğru duymuşum renktaş.Zaten CHP'li bir belediye başkanı seçen bir yer mutlaka rahat yaşanılan ve güzel bir yerdir.
Enişte'nin mahalleden arkadaşı![]()
Standard Liege'e gitmis. Luyindama'yi da ayni takimdan aldilar.
Aynen. En muhafazakar yerlerde bile bir çıkıntılık yapan yer oluyor. Konya'da mesela Tuzlukçu diye bir ilçe var. Hiç gitmedim, bilmem ve hiç oralı birini de tanımam ama seçim haritalarını karıştırmayı ve incelemeyi severim. Adamlar CHP'den başka partiyi getirmiyorlar başlarına.Chp'nin kalesi burası 1 kere akparti aldı devamı gelmedi zaten sonra![]()
Samsunda'da chp'nin tek oy aldığı yer Atakum geri kalan her yer hep akp sabah akşam söverler yine oy verirler. Neyse siyasete fazla girmeyelim.Aynen. En muhafazakar yerlerde bile bir çıkıntılık yapan yer oluyor. Konya'da mesela Tuzlukçu diye bir ilçe var. Hiç gitmedim, bilmem ve hiç oralı birini de tanımam ama seçim haritalarını karıştırmayı ve incelemeyi severim. Adamlar CHP'den başka partiyi getirmiyorlar başlarına.Ekli dosyayı görüntüle 88960
Şu "Tuz" yazan kırmızı yer hocam. İlçenin adı Tuzlukçu ve yıllardır tek başına direniyor Konya'da CHP belediyesi olarak.![]()
Transfer olmayınca insan yerel siyasete giriyor hocam. Kuruduk.Samsunda'da chp'nin tek oy aldığı yer Atakum geri kalan her yer hep akp sabah akşam söverler yine oy verirler. Neyse siyasete fazla girmeyelim.![]()
Alim Koçum parayı bastırdı aldı konuyu hocam. Antu'da şu an konu. Elimizde tutamadık konuyuemre kılınç resmen Galatasarayda konusu nerde yaw
Daha çok bekleyeceğiz gibi renktaşTransfer olmayınca insan yerel siyasete giriyor hocam. Kuruduk.![]()
4 Ekim'e kadar kalmaz inşallah yav. Başkan dedi öyle bir şey ama yapmazlar umarım öyle bir şey. İnsanda akıllanma diye bir şey olur çünkü.Daha çok bekleyeceğiz gibi renktaş![]()
27 yaşındayım daha erkenden transferi bitirdigimizi hatırlamıyorum. Hep geç yumurta tavuk hesabı hep aynı laflar4 Ekim'e kadar kalmaz inşallah yav. Başkan dedi öyle bir şey ama yapmazlar umarım öyle bir şey. İnsanda akıllanma diye bir şey olur çünkü.
Hocam ben de 25'im ben de hatırlamıyorum da en azından son güne bırakmasınlar. 2-3 gün önceye kadar bütün transferler bitsin. Her transfer kapanışında uçak bileti aratıyorlar bize "O geliyor mu? Bu geliyor mu? Kaçta geliyor?" diye.27 yaşındayım daha erkenden transferi bitirdigimizi hatırlamıyorum. Hep geç yumurta tavuk hesabı hep aynı laflar
O kim? Boksör mü aldılar Cengiz'den kalan son parayla?Başakşehir, Mohanad Ali ile büyük ölçüde anlaştı. (TransferWeb)