Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biz iğne deliğinden himdistan gördük artık geri dönüşü yok bu nöbetin :asd::asd:

Bende Sneijder olsam Inter'in bu yaptiklarindan sonra parami onlara birakmam. Yani Sneijder teklifimizi kabul etmis bile. Artik 'bu saatten sonra gelme' - 'bizle oynuyor' gibi yorumlar sacma olur.

Benım anlamadıgım elden nakıt mı alacak bu parayı bu sneıjder. Abı kabull ettıyse gelsın ımzasını atsın avukatları hallaeder sene ıcınde kapısındamı beklıyor anlamadımkı

Oğuz Altay kim arkadaşlar? bırakın bu işleri. Koskoca başkanın işi gücü yok bununla telefonda konuşacak. Ultraslan hala çok önemli falan zannediyor kendini galiba. Muhtemelen bu dediğim için çok tepki olacak bana karşı ama önemli değil. Siz de madem Oğuz Altay'ın dediğine inanıyorsunuz, bu adam perşembe cuma açıklanır demedi mi, neden burdasınız çok inanıyorsanız?
İbrahim Seten ile Rıdvan Dilmen'i programa çağıran da bu yönetim seten'e transfer hakkında zaman zaman bilgi veren de bu yönetim pekala Oğuz Altay ile görüşüp bilgi verebilirler, resmi açıklama yapmaktansa bu şekilde taraftara bilgi vermiş oldular, çıkıp biz 2 tarafla anlaştık diyemeyeceklerine göre bu yol seçilmiş oldu büyük ihtimalle bunda anlaşılmayacak bir durum yok, herşeyi geçtim herkes kime inanacağını size mi soracak, isteyen inanır isteyen inanmaz.

oyle bisey denilmez artık oyuncu meğersem suçsuz moratti suçluymus

amma velakin bu adama cumaya kadar p.l.den iyi teklif gelmiceği ne malum gelirse gider biliyorsun değil mi

Olabilir, bakarsin dedigin gibi teklif gelir gider. Zaten biz ne zaman büyük transfer yapmaya calissak araya mutlaka birsey girer.

Olabilir, bakarsin dedigin gibi teklif gelir gider. Zaten biz ne zaman büyük transfer yapmaya calissak araya mutlaka birsey girer.

ama olumlu düsünüyorum bu zamana kadar gelmemis bence gelmez yine ve karısınında kafasına baya yatmıs istanbul her gün bir sürü türk'e cevap verip kiss XX yapıyor (kocaman öptüm) :asd:

BAQzAHpCMAIw5ib.png:large
:):):)

quote_icon.png
Aras Karatay Nickli Üyeden Alıntı

bir sözlük yazarı..

son durumu söyleyeyim arkadaşlar, inter ve sniejder ile kesin olarak anlaşılmıştır. yazıldığı gibi tek problem sniejder'in reklam ve sponsorluk anlaşmasına istinaden alacağı geriye kalan ödeme tutarı ile inter ile aralarında anlaşmazlık var. (sneijder kendisine quaresma muamelesi yapa ınter'e bu parayı kaptırmak istemiyor) yani eğer sözleşme imzlarsa bu durumda ınter karlı çıkacak o da bunu istemiyor. süreç için kesin bir bilgi yok. sneijder bize teminat veriyor geleceğim diye bu yüzden sırf ınter'e inat 2 hafta daha var açıklaması yaptı gel gelelim sniejder aslında ingiltere'de oynamak istiyor gs'yi seçmesinin tek nedeni aslında ona en fazla teklifi verenin gs tarafı olması. bu hafta içinde gs'nin verdiği parayı ingiltere'de başka bir takım verirse sniejder oraya gider. futbolda söz verdik vs konuları- menajer oyunları haliyle çok fazla son dakikaya kadar herşey olabilir. bu nedenle de gs yönetiminde çelişkili açıklamalar gelebiliyor kimse %100 diyemiyor imza atılmadan da demiyecekler..

kaynak soracaklara gelirsek, 2008 yılında meira transferinin önceden haber veren almanya gs kültür derneği üyesi çok değerli bir abimizdir. son gelişmeler bunlardır.

not. ortada çok fazla bilgi kirliliği var ancak bütün bilgiler zaten ortada sadece çok karışık ve gerçekten yalan olan da çok söylem var.

not. fener devrede mi sorusuna istinaden, değil. bir kaç menajer bişeyler kıpırdatmış ancak o kadar, bu adam cl'de oynamak istiyor Gs 6 mio € vermiş olsaydı cl'de olmasaydı yine gelmezdi. ek olarak moratti ve ünal aysal iş konularında da iş birliği yapacaklar yani fener istesede alamaz. zaten de ilgilenmiyor.

ekrana teleskopla bakıyorum hala okuyamadım.

düzeltildi renkdaş.

Oğuz altayın yanlış bilgi vereceğini düşünen yoktur heralde böyle bir topa girmez hayatta büyük ihtimal klup söyletmiştir zaten

Basından da , transferden de illahlah geldi.Yönetim eğer Sneijder ile sırf Fatih Terim sol bek ve stoper istedi diye ilgileniyorsa ve almayacağı iddiaları doğruysa yazıklar olsun.Umarım bu kadar fesat değillerdir cidden.

Hakan hoşgeldin reis.

Hosbulduk Eren, iyisinir ins.

Benım anlamadıgım elden nakıt mı alacak bu parayı bu sneıjder. Abı kabull ettıyse gelsın ımzasını atsın avukatları hallaeder sene ıcınde kapısındamı beklıyor anlamadımkı

Kardes Sneijder bize imza atarsa Inter parasini vermez. Cünkü imza attigi an Inter'le iliskisi yok oluyor. Ama Sneijder su an tehdit gibi birsey pesinde. Ya parami verin gideyim, ya da kalayim gibi. Ve kalirsada Inter adama 6 milyon vermek zorunda.

Hankan gelmez olm gelmez :o

Simdi nasil bir cevap bekliyorsun benden?

İmzayı attıgı an Moratti ona parasının 1 kurusunu daha vermez.Moratti o yuzden bağırıyor yırtıyor bı yerini ya git yada paranı düsür kal diye

adamın her türlü isine geliyor. Çakal çıktı adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt