Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Ntvspor bile yaptığı haberde Oğuz abiyi kaynak almıştır. Çünkü onlarda perşembe veya cuma dediler

Cevap: Transfer Nöbeti

Heyttt beee yönetim anlayışına bak

Yönetimin bir üyesi çıkıyor snijider haftasonu bitiyor diyor

Diğeri çıkıyor pazartesi gecesi bu iş hallonur diyor

Biri çıkıyor En geç salı bu iş biter diyor

Biri %95 bize gelecek diyor

Sonra saygıdeğer başkan yöneticilerini tiye almıyor olacak taraftar oluşumu bir grubun başına,yıl boyunca kendisine giydiren Sayın Altaya açıklama yapıyor

Bugün Hıncal Uluç çok güzel bir yazı yazmış

Adamı seversiniz sevmezsiniz ancak dediği tek bir şeye çıkıyor

Bu yönetim Fatih Terimin sabrını zorluyor

Bülent Tulun denen tulumbacının sahiplenmeye çalışıtığı transfer bu takıma yarar değil zarar getirir

lan insanlarda ne karakter kalmış ne şeref ne haysiyet miletin gözünün içine bakarak yalan konuşuyorlar lan akşam ki rezillik neyid öle ya :mad:

Kanaltürk,TV8,Beyaz falan inanmayın onlara.Hakikaten kameraya baka baka yalan söylüyorlar.Bunu hep yapıyorlar utanmadan.

C.tesi Irmak Kazuk anlasıldı tek sorun imaj/sponsor sorunu derken çocuga herkes sövüyordu klup yalanlayınca :asd::asd:

Heyttt beee yönetim anlayışına bak

Yönetimin bir üyesi çıkıyor kaka haftasonu bitiyor diyor

Diğeri çıkıyor pazartesi gecesi bu iş hallonur diyor

Biri çıkıyor En geç salı bu iş biter diyor

Biri %95 bize gelecek diyor

Sonra saygıdeğer başkan yöneticilerini tiye almıyor olacak taraftara oluşumu bir grubun başında,yıl boyunca kendisine giydiren Sayın Altaya açıklama yapıyor

Bugün Hıncal Uluç çok güzel bir yazı yazmış

Adamı seversiniz sevmezsiniz ancak dedikleri tek bir şeye çıkıyor

Bu yönetim Fatih Terimin sabrını zorluyor

Bülent Tulun denen tulumbacının sahiplenmeye çalışıtığı transfer bu takıma yarar değil zarar getirir

Ne kakası reyiz :(

İbo hayali haber yapmaya devam ediyor, ulan sen kimsin Ünal başkan senin telefonunu açsın, UA açıklmasında ''cuma'' günü denildiği için cuma yazmış yoksa onu bil yazacak ne bilgisi ne de çapı var.

Telefon etmemis sokakta karsılasmıs sanırım :asd:

Bu Liverpool boş durmuyor ark İngiliz medyasında bu iş çok dillenmeye başladı inş protokol falan imzalanmıştır yoksa burda çok üzülürüz

Alper Altun Djuricic yaziliyordu kanat icin. SNeijder gelirse ne gerek var ? Kanat'ta oynar ama 10 numara poz. daha etkili degilmi Filip ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt