Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BAQzAHpCMAIw5ib.png:large
:):):)

kulaklar fotosok galiba çok yaratıcı olmus :asd:

Yakın geçmişde rakiplerine bu şekilde üstünlük kuran bir takım ne olursa olsun 1'nci sınıf takımdır.

hocam bakın türkiye'de hiçbir takım 1'inci sınıf değildir duygusallığa da gerek yok. madem her şeyde bizim taraftar objektif ki bunu sizler söylüyorsunuz( sen değil yanlış anlama, forum olarak genelleme bu şekilde) o zaman bu konuda da objektif olmak gerekir. fakat şöyle derseniz, "türkiye'de 1'inci sınıf olmaya adayız" diye yine kabul edilebilir. lakin direkt 1'inci sınıfız dersen olmaz.

Hosbulduk Eren, iyisinir ins.

Kardes Sneijder bize imza atarsa Inter parasini vermez. Cünkü imza attigi an Inter'le iliskisi yok oluyor. Ama Sneijder su an tehdit gibi birsey pesinde. Ya parami verin gideyim, ya da kalayim gibi. Ve kalirsada Inter adama 6 milyon vermek zorunda.

Simdi nasil bir cevap bekliyorsun benden?

İyiyim sağolasın, sen de iyisindir inşallah.

İbrahim Seten ile Rıdvan Dilmen'i programa çağıran da bu yönetim seten'e transfer hakkında zaman zaman bilgi veren de bu yönetim pekala Oğuz Altay ile görüşüp bilgi verebilirler, resmi açıklama yapmaktansa bu şekilde taraftara bilgi vermiş oldular, çıkıp biz 2 tarafla anlaştık diyemeyeceklerine göre bu yol seçilmiş oldu büyük ihtimalle bunda anlaşılmayacak bir durum yok, herşeyi geçtim herkes kime inanacağını size mi soracak, isteyen inanır isteyen inanmaz.

kimse bana sorsun demedim zaten. Hiç kimsenin dediği önemli değil de yönetimdeki bu bilgi kirliliği neden? Biri çıkıyor Hagi olmak istiyorum dedi diyor, biri bu geceye kadar kararını bildirecek diyor, biri olumsuz sonuçlanabilir diyor. Arkadaş bu kaçıncı bu gece? Bizleri de beklentiye sokuyorlar. Keşke gelse ama sanırım Wesley sözleşmeyi imzalamadan hiç kimseye inanamayacağız. Keşke gizlice yürütülseydi bu transfer harekatı. Kap falan hikaye.

lan insanlarda ne karakter kalmış ne şeref ne haysiyet miletin gözünün içine bakarak yalan konuşuyorlar lan akşam ki rezillik neyid öle ya :mad:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Demin Ünal Aysal'ı gördüm şansa; "Sneijder'de en ufak negatiflik yok ama Inter'den parasını tahsil edemiyor, cumaya dek transfer biter" dedi

İbo hayali haber yapmaya devam ediyor, ulan sen kimsin Ünal başkan senin telefonunu açsın, UA açıklmasında ''cuma'' günü denildiği için cuma yazmış yoksa onu bil yazacak ne bilgisi ne de çapı var.

Nicollin açıklamasında durumla ilgili konuştu ve "Değişen bir durum yok. Fenerbahçe parayı bize 3 taksitte ödemek istedi. Paraları kendilerine kalsın, onu alıp uygun yerlerine soksunlar" diyerek önerilen ücretiyle, ödeme şeklinden memnun olmadığını söyledi ve kullandığı sözlerle herkesi şok etti.

:lol::asd::asd::D

hocam bakın türkiye'de hiçbir takım 1'inci sınıf değildir duygusallığa da gerek yok. madem her şeyde bizim taraftar objektif ki bunu sizler söylüyorsunuz( sen değil yanlış anlama, forum olarak genelleme bu şekilde) o zaman bu konuda da objektif olmak gerekir. fakat şöyle derseniz, "türkiye'de 1'inci sınıf olmaya adayız" diye yine kabul edilebilir. lakin direkt 1'inci sınıfız dersen olmaz.

Peki sana çok samimi bir soru soracağım.. İstediğin zaman.. Teknik adamınla, kadronla, taraftarınla gerçekten istediğin zaman.. Barcelona ve Real madrid'i bir kenara koy.. Yenemeyeceğin takım var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt