Soner Özay
Aslan Üye
- 19 Temmuz 2010
- 9.927
- 44
- 1.183
Cevap: Transfer Nöbeti
Soner Özay Galatasarayda
Soner Özay Galatasarayda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede kaldı bu hayvan?Yeter lan!!Gelmezse tüm millet onun hesabını da karısına da küfür yazıyoruz
Olabilir, bakarsin dedigin gibi teklif gelir gider. Zaten biz ne zaman büyük transfer yapmaya calissak araya mutlaka birsey girer.

Oğuz altayın yanlış bilgi vereceğini düşünen yoktur heralde böyle bir topa girmez hayatta büyük ihtimal klup söyletmiştir zaten
Yakın geçmişde rakiplerine bu şekilde üstünlük kuran bir takım ne olursa olsun 1'nci sınıf takımdır.
Hosbulduk Eren, iyisinir ins.
Kardes Sneijder bize imza atarsa Inter parasini vermez. Cünkü imza attigi an Inter'le iliskisi yok oluyor. Ama Sneijder su an tehdit gibi birsey pesinde. Ya parami verin gideyim, ya da kalayim gibi. Ve kalirsada Inter adama 6 milyon vermek zorunda.
Simdi nasil bir cevap bekliyorsun benden?
İbrahim Seten ile Rıdvan Dilmen'i programa çağıran da bu yönetim seten'e transfer hakkında zaman zaman bilgi veren de bu yönetim pekala Oğuz Altay ile görüşüp bilgi verebilirler, resmi açıklama yapmaktansa bu şekilde taraftara bilgi vermiş oldular, çıkıp biz 2 tarafla anlaştık diyemeyeceklerine göre bu yol seçilmiş oldu büyük ihtimalle bunda anlaşılmayacak bir durum yok, herşeyi geçtim herkes kime inanacağını size mi soracak, isteyen inanır isteyen inanmaz.
Sen nasıl bir zihniyetin ürünüsün yahu?
Soner Özay Galatasarayda
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Demin Ünal Aysal'ı gördüm şansa; "Sneijder'de en ufak negatiflik yok ama Inter'den parasını tahsil edemiyor, cumaya dek transfer biter" dedi

İyiyim sağolasın, sen de iyisindir inşallah.
kaynak
:tiphat:
hocam bakın türkiye'de hiçbir takım 1'inci sınıf değildir duygusallığa da gerek yok. madem her şeyde bizim taraftar objektif ki bunu sizler söylüyorsunuz( sen değil yanlış anlama, forum olarak genelleme bu şekilde) o zaman bu konuda da objektif olmak gerekir. fakat şöyle derseniz, "türkiye'de 1'inci sınıf olmaya adayız" diye yine kabul edilebilir. lakin direkt 1'inci sınıfız dersen olmaz.