Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetimin yaptığı sadece

Faruk Eczanesi

Fa ruk Ecza nesi

olmuyorsa olmayın diyin :)

Yastığın altındaki parayı çıkar sayın başkan Ünal Aysal.

Sakin beyler Sneijder daha uyanmamıştır bile:)

Adam bi kahvaltı yapsın:)

Fatih Terim'in Skysports'a yaptığı açıklama yalanlanmamış mı?

bu acıklamadn sonra ben bugun de resmı acıklama beklemıyorum olumlu yada olumsuz

Sneijder olmassa dengeler degişir.

denge kalmadı.

benim için bugun açıklanmalıç isterse 1 hafta sonra gelsinn

snejder oalyı netleşmedikçe. sorun diğer transferlerin gecikmesinede neden olacak, yine kalacazz sıradan adamlara..

sorun bu, süreci yönetememek. her zaman 1 transfer üzerinde yoğunlaşmak.

10 tane yönetici ve bunlarında yardımcıları fiilan. diğer transferleri halledin bari..

herhalde bizim başkan ve tulun

1-snejder

2-chadli

3-carlinhos. sıra ile gidiyorlarr.:asd:

Eğer bu transfer gerçekleşirse bundan sonraki transfer döneminde de girişimde bulunduğumuz 3 oyuncudan 2'sini rahatlıkla alırız ama yok olmazsa yönetim kendine duyduğu güven ve taraftarında onlara duyduğu güven ciddi şekilde azalır bu da ister istemez yansır bilmiyorum sonu ne olur.

Sneijder gibi adam para icin gelmez, Clde basarili olacağina inaniyorsa, ilk10 projesi onu ikna ederse gelir. Sizce neden yeni Hagi olacağim diye bir cümle söyledi.onu iyice acmak lazim. Biz, Dünyada ilk10a girmek, Clde basarilar kazanmak istiyoruz. Hagi Uefa ve Süper kupada lider oyuncuydu, simdiki proje icinde bir lidere ihtiyacimiz var. Yani yeni Hagi olacak birine ihtiyac var.

Ya arkadaş bu işin yüzdesimi kalmış artık. Herşey tamam sadece adam evet veya hayır diyecek. yani yüzde 50 yüzde 50 :asd:

denge kalmadı.

benim için bugun açıklanmalıç isterse 1 hafta sonra gelsinn

snejder oalyı netleşmedikçe. sorun diğer transferlerin gecikmesinede neden olacak, yine kalacazz sıradan adamlara..

sorun bu, süreci yönetememek. her zaman 1 transfer üzerinde yoğunlaşmak.

10 tane yönetici ve bunlarında yardımcıları fiilan. diğer transferleri halledin bari..

herhalde bizim başkan ve tulun

1-snejder

2-chadli

3-carlinhos. sıra ile gidiyorlarr.:asd:

+1905

sneijder konusu en geç yarın netleşmelidir...

Arkadaslar Sneijder boyle bir tweet atti ama hemen silmis..

1089xfc.jpg

Demek istedigim artik bazi seyler okadar basitlesti ki.. Photoshopa bille gerek kalmadi..

Inananlar varsa.. Hemen herseye inanmasinlar..:)

Bunu yazıcaktım ama 4-5'e kadar bişey çıkmazsa bu iş bugünlük yatar.Şu anda herkes tel başında Sneijder'in cevabını bekliyordur.

Bizimkiler daha perşembeden beri telefon başında ne bugünü sözde o akşam bu akşam vs açıklanıyodu ama noldu yalanzinho yani bu iş çoktan yattı da işte lanse edilmesi kaldı zannımca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt