Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün açıklama olmaz artık bu son yalanlamalardan sonra.

Sneijder'in "şu an rahatım, acelem yok 15 gün vaktim var, gelen teklifleri değerlendiriyorum şeklinde açıklama yaptığı doğru mudur reisler?"

Son 24 saat

Sneijder'in vereceği karar ÖNCESİ Ortada sürümceme de kalan bütün herşey yalanlandı...

Acaba sabah saatlerinde Sneijder'in menejeri arayıp olumsuz bir cevap verdi de ondan mı %95 muhabettine yalanlama geldi.Ntvspor'un haberine direkt yalanlama gelmişti ama Skysport haberine yalanlama bir gün gecikmeli geldi

Spor servisinde adamlar kaynağımız çok sağlam Sjneider geliyor diyor....

Biz Snijder' i beklerken acaba o şu anda ne yapıyor. Bence pek fifisinde değiliz. Bu iş çok uzadı. Önümüzü görebilmek adına artık Olumlu\Olumsuz bir an önce sonuçlanmalı.

Sneijder'in "şu an rahatım, acelem yok 15 gün vaktim var, gelen teklifleri değerlendiriyorum şeklinde açıklama yaptığı doğru mudur reisler?"

Abi son 3 gün içinde 10 tane açıklması var.Pazartesi karar vericem diye de okumuştım.:)

lan deli olacam arkadaş bu nasıl açıklama ya yine yattı bu iş bugün ulan yapacağınız transferinde hay yazıklar olsun be yetti be ilallah geldi artık be :mad:

Sneijder'in vereceği karar ÖNCESİ Ortada sürümceme de kalan bütün herşey yalanlandı...

aynen

taktik de olabilir

veya olumsuz olacaksa neden bunlarla uğraşsınlar

direk olmadı der geçerler diye düşünüyorum

belkide sorumluluk almak istemiyorlar diyecem ama artık kemiklerine kadar dayandı bu mesele...

B planımız ve stoper arayışımız var mı ??????????????

Doğru hatta tam açıklamasını yaziyim.

"Pazartsiye kadar karar vereceğimi zannetmiyorum.Şu an rahatım, acelem yok 15 gün vaktim var, gelen teklifleri değerlendiriyorum."

Valla bence basınla dalga geçiliyor yemlediler basını...

Olumlu haber gelecek gibi...

Dün Albayrak "Tabiki stopere ihtiyacimiz var" dedi mi?

Yani bu transferin olmamasından çok yönetimin sürekli fantezi peşinde koşup asıl ihtiyaçlarımızı görmezden gelip sonra fantezileri olmayınca zorlama adam almaları kardeşim alırsın sol bek veya stoper olmadı ikisini birlikte sonra bakarsın keyfine fantezine ama yok bizde ihtiyaçlar dururken lükse yöneliyoruz nasıl bir kafaysa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt