Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dün Albayrak "Tabiki stopere ihtiyacimiz var" dedi mi?

Albayrak son olarak, "Her önüne gelen bir son dakika yazıyor. Biz maça çıkarken lütfen bunları yapmasınlar. Tomas Ufalujisi'nin sakatlığı var. Bir stoper yolladık. Uzun ince bir yoldayız hem Devler Ligi hem lig. Elbette stopere ihtiyacımız var. İçerideki futbolcuların da hakkını yememek lazım, dikkatli olmak lazım. Bursaspor kulübüyle Serdar Aziz konusunda ben görüştüm. Onlar futbolcuyla ilgili böyle tasarruflarının olmadığını söylediler. Biz de saygı duyduk" ifadelerini kullandı.

Soner sen ne dayanıklı çıktın daha gitmedin seydi fakkasına :)

valla patlayacam artık yemin ederim ya bizimle dalga mı geçiyor bu yönetim ya nasıl iş bu ya bi olumlu haber bi olumsuz haber al işte yalanlama geldi bugünde hiçbirşey olmayacak bugünde çarşambaya dair haberler çıkar yarın perşembeye dair yetti artık ya :mad::mad::mad::mad:

Keske Sneijder once Trabzona gitse onlardan alsak :trollface:

[video=youtube;lCu4JY49ZdA]https://www.youtube.com/watch?v=lCu4JY49ZdA&feature=youtu.be[/video]

bu kaya çilingiroğlu ne adamlan yengeye sarkıyor hemen

Peki süre verilmiş mi bu adama?

Bu adama daha süre vermesinler artık yahu. Tamam kendisi için önemli karar ama, herifi Fizan'a çağırmıyoruz yani, kararını verecekse versin artık. Bizim de planımız, hedeflerimiz var. Tüm camia işi gücü bıraktı, bu adam gelecek mi diye yol gözlüyor. Stoper alacak mıyız, sol bek transfer edecek miyiz; belli değil.

Her şey havada kaldı?!

Sneijder yattimi beylers

yani inanılmaz şekilde kesin diyor fuat akdağ...

valla patlayacam artık yemin ederim ya bizimle dalga mı geçiyor bu yönetim ya nasıl iş bu ya bi olumlu haber bi olumsuz haber al işte yalanlama geldi bugünde hiçbirşey olmayacak bugünde çarşambaya dair haberler çıkar yarın perşembeye dair yetti artık ya :mad::mad::mad::mad:

Sakin ...sakin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt