Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

[h=5]SON DAKİKA!!

Fenevbahçe adını sır gibi sakladığı futbolcunun ismini unutunca transferden vazgeçtiklerini borsaya bildirdi..[/h]:asd::asd::asd:

:D

Harbi ya bunların hiç sesi soluğu çıkmıyor ne işle meşgul acaba şikeciler.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Bu transfer görüşmelerinin Sneijder'in bilgisi dışında iki kulüp başkanının anlaşarak gerçekleştirmesi Sneijder tarafından bir dayatma olarak algılanır mı acaba? Eğer böyle düşünürse hiç iyi olmaz.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Zaten Sneijder bir gelsin Tecrübeli Üyelerin sosyal Haklarının İyileştirilmesi için masaya oturacam :D

şu ıyı haberlerı bızımde ogrenmek haakkımız deglmı

Bu transfer görüşmelerinin Sneijder'in bilgisi dışında iki kulüp başkanının anlaşarak gerçekleştirmesi Sneijder tarafından bir dayatma olarak algılanır mı acaba? Eğer böyle düşünürse hiç iyi olmaz.

Albayrak da dün. Sneijder : " Hagi gibi olmak istiyorum" dedi.

son dakika

neyse ben kaçayım 5'te deneme sınavım var 8 gibi gelirim herhalde bu iş netleşir ben gelene kadar

Herkeze iyi nöbetler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt