Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim anlamadığım herkes bu protokol anlaşmasının varolduğuna inanıyor ama Irmakın belirttiği rakamlara ve anlaşma detaylarına inanmıyor..Arkadaş protokolü nasıl görüyor insanlar anlamıyorum..Galatasaray sadece İnterle anlaşma yaptık dedi..Protokol var 15 ocaka kadar demedi ki

melo daha yeni yeni kendine geliyor mert. sorun danyde zaten. dengesizin teki zaten. semih onla oynuyorsa ömerle hele hele oynar. milli maçta aydı yılda bi oynuyorla beraber. gerçi 2 side aynı stilde gibi geliyor bana ama neyse.

Omerin ayakları daha iyi swmihten oyunu daha iyi kuruyor geriden.biraz daha popescu tarzı ama kendini geliştirmesi lazım ikilisinde .ne olursa olsun takımdaki yerli kalitesi artırılmalı özellikle defansta .omer toprak ,serdar taşçı ,alper potuk,serdar aziz ,gökhan inler ,onur kıvrak ,sinan bolat ,gökhan töre ,muhammet demir en az 3-4 tanesi alınmalı bunların bence .

fb açıklama yapmış daha egçen sene kendi takım tarftarı kadıköyü ateşe vermedi mi?polis arabalarını ters döndürmedi mi?

refik arkan bu aksam mı dedı?

forum yine olumsuza döndü:

doktora gitsek

snejfzoronii teşhisi koyacaklar bizee:trollface:

hani cevap veriyordun la bugün.

adam antremena çıkmasa bu seferde kilo aldı sorumsuz diye eleştiririz :)

sneijder gelmese de ligte şampiyon olacağımız belli zaten avrupada ilk sene için hedefe geldik zaten.Diğer bölgeler için sene ortasında yararlı adam zor olur.Ligte rakip olsa tamam alalım diyimce de rakip yok.takımımız ilk yarı rezil oynayıp 3-5 puan fark attı.İkinci yarı puan farkını daha da açıcağımıza inanıyorum transfer olmasa da.

İnterle antremana çıkmıs

gelisme var mı diye soranlara :ka10:

Sabah da dönmüştü bu muhabbet. O zaman da fikrimi belirtmiştim.

Adamın Inter'le antrenmanlara çıkması gayet normal bir olay. Sonuçta hala Inter'in oyuncusu. Aslında bu iyi birşey. Adamın iş ahlakının ne kadar düzgün olduğunu gösteriyor.

Antrenmana çıkmasa, "Antrenmanlara bile çıkmıyor, nasıl kendine gelecek" dersiniz :o

Olumlu düşünelim biraz. Olumlu düşünelim, olumlu olsun. (İnşAllah)

refik arkan bu aksam mı dedı?

BU AKŞAM YANIT ALIRIZ, DAHA FAZLA BEKLEYECEK DEĞİLİZ

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan, konuyla ilgili Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Sneijder meselesi daha fazla uzamaz. Bu akşama kadar yanıt alırız, daha fazla bekleyecek zamanımız yok" dedi.

Son birkaç gün içinde aldığım duyumlar ve yaptığım telefon görüşmelerini kaçıranlar için bir araya topladım.

Ye0NJ.jpg

Aldığım son bilgilere göre Sneijder transfere bir türlü karar veremediği için inzivaya çekilmiş, tanınmamak için saç sakal bırakmış. En son Pariste görülmüş.

IsS8i.jpg

Sneijderin evinde gündelik işlerde yardımcı olan bayana ulaştım. Sezai Bey suan Mr. Sneijder evde yoklar rahat konuşabilirsiniz dedi. Size dün akşam Sneijderin ne yaptığını soracaktım dedim. Dün akşam Türkiyeden bir futbol maçı seyretti takımların adlarını bilmiyorum ama takımlardan birinde Mr. Sneijderin Dörk mu Derk mi bir arkadaşı oynuyormuş dedi. Peki o arkadaşı gol atınca sevindi mi Sneijder dedim. Yok sadece gol attı Dörk falan dedi öyle bir sevinme durumu olmadı dedi. Hmm demek ki Galatasaraylı olmaya hafiften başlamış Sneijder diye mırıldandım. Ne dediniz dedi yok bir şey demedim dedim. Peki transferiyle ilgili konuşuyor mu dedim, ben bir bilgi duymadım, telefonda konuşuyor birileriyle ama kendi anadilinde konuştuğu için ben anlamıyorum dedi. Bilgiler için teşekkür ederim dedim.

KzHJk.jpg

Hollandalı inşaat ustası sevdiğim bir abimle öğlenleyin konuştum. Bana göre Sneijder Galatasarayla her konuda anlaştı, kafasını kurcalayan bir kaç soru var onları da çözerse harekete geçer bir kaç güne dedi.

Sh28L.jpg

Biraz önce Hollandalı sevdiğim bir abimle konuştum. Sneijderin Galatasaraya transferi buraya yazıyorum bitti ben sana söyleyeyim dedi. Nasıl bu kadar eminsin dedim. 45 yıldır Milli takımı ve futbolu takip ediyorum o kadar tecrübemiz olsun dedi.

Xtj1G.jpg

Sneijder'in halasıyla konuştum biraz önce. Sezai Bey biz Avustralyadayız, kışları Amsterdam soğuk oluyor eşimle burada ki evimize geliyoruz dedi. İyi yapıyorsunuz, şimdi orası ışıl ışıldır dedim. Evet evet çok güzel dedi. Ben size yeğeniniz Sneijder'in transfer durumunu soracaktım bir bilginiz var mı dedim. Eşim iki gün önce Wesleyle konuştuğunda Galatasaray İstanbul takımına transfer olma ihtimalinin yüksek olduğunu ama bir iki gün daha bekleyeceğini söylemiş eniştesine, öğrenebildiğimiz son haber bu dedi. Anlıyorum, sizi rahatsız ettim çok teşekkür ederim bilgi için dedim.

snejder antremana çıktı diye kilo alır çıkmasa diye eleştirecek varsa

var mı??:bansign:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt