Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1. Orhan Onur AYDIN ‏@CileC24

@YolantheCabau when are you coming to istanbul? Write answer please!!

43 snYolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@CileC24 I really don't know what will happen..' This period makes me very nervous. Hope there will be some clarity soon.. Kiss x

Olumsuz hiç bir şey söylememiş:

İstanbul'a ne zaman geliyorsun diye sormuşlar ve

"Bunun ne zaman olacağını gerçekten bilmiyorum. Bu süreç beni geriyor. Umuyorum yakın zamanda her şey daha belirgin olacak." demiş

Fenerbahçe'li yöneticiler adını sır gibi sakladığı futbolcunun ismini unutunca transferden vazgeçti.:D:D

ingilizce bilen biri .sneijderin eşine senin kaararaın ne ya da sana gidelim mi diye sorarsa ne dersin diye bi tweet atabiilirmi acaba ?

Merhaba Renkdaşlar;

Foruma ilk yazışım, hepimize hayırlı nöbetler umarım ilk yazış günüm Sneijderi geliş günü olur geç kaldım gerçi ama :)

Selçuk Günşeber ‏@legolasselo

@YolantheCabau Saying something about the future days of Sneijder family will make the fans happy that are awaiting for like 3 days :) Thx

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@legolasselo i know.. I can only say that I'm waiting too.. It's not that easy. If only you would know what his real situation is... Kiss x

sunu cevirsenize

üstteki mesaj;

sneijder ailesinin geleceği hakkındaki birşey söylemek istersem sizin gibi 3 gündür bekleyen fanatikleri mutlu edecek...,

alttakinin bir önemi yok :)

Messi yi bu kadar istesek kırmaz gelirdi be.

Transfer Nöbeti

@YolantheCabau Saying something about the future days of Sneijder family will make the fans happy that are awaiting for like 3 days :) Thx

@legolasselo i know.. I can only say that I'm waiting too.. It's not that easy. If only you would know what his real situation is... Kiss x

sunu cevirsenize

Biliyorum... Ben de ancak beklediğimi söyleyebilirim. Göründüğü kadar kolay değil. Eşimin gerçek durumunu bir bilseniz....

lan yeter lan kadina yazdiginiz, benim karima her dakika 40 tweet yazarlarsa hayatta o ülkeye gitmem

Tamam sneijder bu kolay değil anlaşmak ama elimizi çabuk tutmamız lazım ,defansa adam şart

sunu cevirsenize

Biliyorum. Tek soyleyebilecegim sey, bende sizin gibi bekliyorum. Okadar kolay degil. Siz onun su an ki gercek durumunu bilseydiniz....

sıkıldım artık gerçekten sıkıldım, umrumda değil şu transfer yeterki bitsin olumlu veya olumsuz. hepimiz önümüze bakalım, kahretsin ya. :(

Yolanthe bugün ilk defa transfer hakkında bu kadar cevap yazıyor hadi hayırlısı:cool:

[video=youtube;Ip_p9JdBvTM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ip_p9JdBvTM#![/video]

atom fiziğinede sneijder ede lanet olsun !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt