Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dear followers, please don't be upset about the whole situation now.. Nobody knows what exactly is happening behind closed doors.. I have to be patient as well.. It's not about love.. Cause I love this whole planet we live on.. ❤ You.. X

Schalke belki ama o kadar para vermezler bence.Aslında schalke alsa bunu biz de schalkeyi elesek hatta maçta melo buna bir sağlam dayasa bence daha güzel olur :cool:ben ondan korkmuyorum schalke yada ezikler alırsa o çok kötü olur.
Merhaba :-)
Ben forumda yokken bazi arkadaslar sneijder meselesi icin beni sormuslar. Kusura bakmayin yogunlugumdan dolayi foruma fazla giremiyorum.
Biz sneijder'le anlastik. Ayni sekilde kulübüyle de. Ancak oyuncunun kulübünden alacaklari var deniyor. Saniyorum kamuoyunda dillendirilen "sponsor parasi" denilen seyle alakali olan da bu. Biz tamamen aradan cekilmis, oyuncuyla kulübünün arasindaki pürüzlerin giderilmesini bekliyoruz. Eger oyuncu inter'le alacaklari konusunda anlasamaz da inat ederse kulübünde kalip oynamamayi tercih edecek. Fakat ben böyle bir seye pek ihtimal vermiyorum. Zira sneijder gibi bir oyuncu, sirf inat ugruna sezon boyunca mac yapmamayi tercih etmeyecektir. Bir diger ihtimalse oyuncu inter'in istedigi sartlardaki sozlesmeyi kabul eder ve kulübünde kalir. Ancak moratti oyuncuyu tamamen gozden cikarmis olmali ki, sneijder'in bize transfer olmasi icin surekli demecler veriyor. Zaten resmi protokol yapmis olmasi da bunu gosteriyor. Bu hesapta herkesin bildigi üzere yalnizca haber bekliyoruz. Su anda yapilabilecek tek sey bu.
Bu arada ntv spor'daki arkadaslarin istihbarati da kaynagi da cok saglam. Haberi geri cekmemelerinin nedeni de oyuncu ve kulübüyle anlasildigini biliyor olmalari.
Yani ozetlemek gerekirse; oyuncunun bizden baska bir kulübe gitmesi son derece zayif bir ihtimal.
Ayrica kamuoyunca yanlis bilinen bir seyi düzeltmek istiyorum. Bizim inter'le yaptigimiz protokolun bitis tarihi sanildigi gibi 15 ocak degil, 18 ocak tarihine kadardir.
Moratti'nin kullandigi "İlginc bir teklifle geldiler" tabirininse Arda Turan'la ilgili olmadigini soyleyebilirim. Kamuoyuna pek yansimadi ancak moratti'nin kastettigi ilginc sey sanirim bonservisin odeme planiyla ilgili. ben diyeyim 10 taksit, siz deyin 20 taksit
Hepinize iyi nobetler diliyorum, gorusmek uzere
Sevgiler,