Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Parasını ver çocuğun arkamız sağlam bizim dayı :o

Bu transfer kalbimi yakan volkan gibidir

En sevdiğim tatlı kazan dibidir

Sneijder, gel bize sokma müşküle

Senle kaşık atalım iki tabak keşküle

Moratti yeminle Volkan'ı gönderir aldırırız evinden...Ver gencin parasını..Mezara mı götüreceksin bu saatten sonra???

Dear followers, please don't be upset about the whole situation now.. Nobody knows what exactly is happening behind closed doors.. I have to be patient as well.. It's not about love.. Cause I love this whole planet we live on.. ❤ You.. X

Sayin takipcilerim, lutfen bu durumdan dolayi uzulmeyin. Kimse tam olarak bilmiyor kapali kapilarin arkasindan neler oldugunu. Bende sabirli olmam lazim. Sorun sevmek veya sevmemek degil, cunku ben yasadigimiz tum gezegeni seviyorum <3

Moratti dedik reyiz dedik meğer sen problem çıkarıyormuşun :mad:

Merhaba :-)

Ben forumda yokken bazi arkadaslar sneijder meselesi icin beni sormuslar. Kusura bakmayin yogunlugumdan dolayi foruma fazla giremiyorum.

Biz sneijder'le anlastik. Ayni sekilde kulübüyle de. Ancak oyuncunun kulübünden alacaklari var deniyor. Saniyorum kamuoyunda dillendirilen "sponsor parasi" denilen seyle alakali olan da bu. Biz tamamen aradan cekilmis, oyuncuyla kulübünün arasindaki pürüzlerin giderilmesini bekliyoruz. Eger oyuncu inter'le alacaklari konusunda anlasamaz da inat ederse kulübünde kalip oynamamayi tercih edecek. Fakat ben böyle bir seye pek ihtimal vermiyorum. Zira sneijder gibi bir oyuncu, sirf inat ugruna sezon boyunca mac yapmamayi tercih etmeyecektir. Bir diger ihtimalse oyuncu inter'in istedigi sartlardaki sozlesmeyi kabul eder ve kulübünde kalir. Ancak moratti oyuncuyu tamamen gozden cikarmis olmali ki, sneijder'in bize transfer olmasi icin surekli demecler veriyor. Zaten resmi protokol yapmis olmasi da bunu gosteriyor. Bu hesapta herkesin bildigi üzere yalnizca haber bekliyoruz. Su anda yapilabilecek tek sey bu.

Bu arada ntv spor'daki arkadaslarin istihbarati da kaynagi da cok saglam. Haberi geri cekmemelerinin nedeni de oyuncu ve kulübüyle anlasildigini biliyor olmalari.

Yani ozetlemek gerekirse; oyuncunun bizden baska bir kulübe gitmesi son derece zayif bir ihtimal.

Ayrica kamuoyunca yanlis bilinen bir seyi düzeltmek istiyorum. Bizim inter'le yaptigimiz protokolun bitis tarihi sanildigi gibi 15 ocak degil, 18 ocak tarihine kadardir.

Moratti'nin kullandigi "İlginc bir teklifle geldiler" tabirininse Arda Turan'la ilgili olmadigini soyleyebilirim. Kamuoyuna pek yansimadi ancak moratti'nin kastettigi ilginc sey sanirim bonservisin odeme planiyla ilgili. ben diyeyim 10 taksit, siz deyin 20 taksit :asd:

Hepinize iyi nobetler diliyorum, gorusmek uzere

Sevgiler,

Sneijderden başka bir transferimiz yok mu?Alternetifimiz kim?Yani şimdi gelmiyorum derse bu ara transferde transfer yok mu?Solbek,stoper ve bence Kerim Frei olmayacak mı?Hep sneijder hep sneijder.Yeter sıkıldım.Gelirse gelir gelmezse gelmez biz işimize bakalım eksiklerimizi tamamlayalım.

bu yolanthenin yazdıklarını ben niye göremiyorum ?

ben ondan korkmuyorum schalke yada ezikler alırsa o çok kötü olur.
Schalke belki ama o kadar para vermezler bence.Aslında schalke alsa bunu biz de schalkeyi elesek hatta maçta melo buna bir sağlam dayasa bence daha güzel olur :cool:

140420122044502562299_2.jpg

Transferin Italya ayaginda bir problem var bence. Sneijder buraya gelmekten niye cekinsin bu kadar? Gelir, oynar, sonra gitmek isterse de satariz, isterse sozlesmesine madde bile koyulur, ama Italya'dan parasini alamiyor herhalde su an.

Merhaba :-)

Ben forumda yokken bazi arkadaslar sneijder meselesi icin beni sormuslar. Kusura bakmayin yogunlugumdan dolayi foruma fazla giremiyorum.

Biz sneijder'le anlastik. Ayni sekilde kulübüyle de. Ancak oyuncunun kulübünden alacaklari var deniyor. Saniyorum kamuoyunda dillendirilen "sponsor parasi" denilen seyle alakali olan da bu. Biz tamamen aradan cekilmis, oyuncuyla kulübünün arasindaki pürüzlerin giderilmesini bekliyoruz. Eger oyuncu inter'le alacaklari konusunda anlasamaz da inat ederse kulübünde kalip oynamamayi tercih edecek. Fakat ben böyle bir seye pek ihtimal vermiyorum. Zira sneijder gibi bir oyuncu, sirf inat ugruna sezon boyunca mac yapmamayi tercih etmeyecektir. Bir diger ihtimalse oyuncu inter'in istedigi sartlardaki sozlesmeyi kabul eder ve kulübünde kalir. Ancak moratti oyuncuyu tamamen gozden cikarmis olmali ki, sneijder'in bize transfer olmasi icin surekli demecler veriyor. Zaten resmi protokol yapmis olmasi da bunu gosteriyor. Bu hesapta herkesin bildigi üzere yalnizca haber bekliyoruz. Su anda yapilabilecek tek sey bu.

Bu arada ntv spor'daki arkadaslarin istihbarati da kaynagi da cok saglam. Haberi geri cekmemelerinin nedeni de oyuncu ve kulübüyle anlasildigini biliyor olmalari.

Yani ozetlemek gerekirse; oyuncunun bizden baska bir kulübe gitmesi son derece zayif bir ihtimal.

Ayrica kamuoyunca yanlis bilinen bir seyi düzeltmek istiyorum. Bizim inter'le yaptigimiz protokolun bitis tarihi sanildigi gibi 15 ocak degil, 18 ocak tarihine kadardir.

Moratti'nin kullandigi "İlginc bir teklifle geldiler" tabirininse Arda Turan'la ilgili olmadigini soyleyebilirim. Kamuoyuna pek yansimadi ancak moratti'nin kastettigi ilginc sey sanirim bonservisin odeme planiyla ilgili. ben diyeyim 10 taksit, siz deyin 20 taksit :asd:

Hepinize iyi nobetler diliyorum, gorusmek uzere

Sevgiler,

Ilahi Seref , son cümlenle yüzümü güldürdün.Bizimkiler sineğin kanadından yag çıkartırlar vesselam :D

Moratti'nin adını Transfer Forumu'na koyacaktık bir de vay arkadaş :mad:

Transfer Nöbeti

Şeref abi refik arkan gece yarısına kadar haber alacağız demiş. Sence gece yarısına kadar bişe çıkar mı ?

adam kararımı vermedim diyo kimileri çıkıp kesin geiyor diyor kimileri gelmiyor diyor kimileri yüzdeye vuruyor olay açık kuluple anlaşıldı adam kariyeri açısından hem karısıyla hem ailesiyle görüşüp fikir alıyor aslında türkiyeyi son olarak düşünüyor ama teklif çok cazip olunca kararsız ama yarın son yarın ya geldi ya gelmedi ama hala cıkıp kesin diyenlere anlamıyorum neden kesinde bize işkence ediliyor ? neden adamın ne kendisi ne ailesi kimse açık vermiyor diyecegim borsada kaıtların yükselmesi için ama ailesi ipucu vermiyor adam karar aşamasinda türkıyede karıyerım bitermı zirvemı yaparım derdinde yoksa aynı teklıf ingiltereden alsaydi sanırım atlayarak giderdi inşallah gelir gelmessede napalim ona göre kendimizi hazırlayalım sonra sinir yapıyoruz gelmezsede başkana teşekküler amacı çilek getirtmekti çabaladi adam gelirmi gelmezmi görecez gelmezsede en büyüğüz gelirsede en büyüğüz :)

Evet Beyler

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@nnatehan I will never be negative about Istanbul! I have been there 5 times and I LOVE it! This is nothing to do with that.. Trust me ❤x

Ben hic bir zaman kotu konusmam Istanbul hakkinda! Ben 5 defa gittim Istanbul'a ve orayi COK SEVIYORUM! Istanbul, kesinlikle bunun sorunu degil. Guven bana

@Kellina_x I'm fine sweetheart! Just a little busy these days.. Lot of things happening.. Not knowing what's going to happen is difficult

Ben iyiyim canim. Bu gunler biraz yogunum. Cok seyler oluyor. Ne olacagi bilmemek cok zor.

@YolantheCabau @legolasselo I don't know.. I'm also waiting.. Some people are playing bad games.. Soon everybody will know.. ❤Love x

Bilmiyorum. Bende bekliyorum. Bazi insanlar cok pis oyunlar oynuyor. Yakinda herkes ogrenir

Orhan Onur AYDIN ‏@CileC24

@YolantheCabau when are you coming to istanbul? Write answer please!!

@CileC24 I really don't know what will happen..' This period makes me very nervous. Hope there will be some clarity soon.. Kiss x

İstanbul'a ne zaman geliyorsun

"Bunun ne zaman olacağını gerçekten bilmiyorum. Bu süreç beni geriyor. Umuyorum yakın zamanda her şey daha belirgin olacak."

@legolasselo i know.. I can only say that I'm waiting too.. It's not that easy. If only you would know what his real situation is... Kiss x

Biliyorum... Ben de ancak beklediğimi söyleyebilirim. Göründüğü kadar kolay değil. Eşimin gerçek durumunu bir bilseniz....

twitler bunlar bende topladım derledim arkadasların cevirisinden ve fikrim

İnter-Sneijder imaj yada reklam sorunu oldugudur.Galatasaray ile sorunları yok ve anlasmıslar gerçekten sanırım tek eksik o ıslak imza
:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt