Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Böyle rezil olmaktansa Stancu´yu tercih ederim. Kaptirdik kendimizi, hissettigimiz halde söyleyemedik. Gaza geldik.

Lütfi Aribogan:" En azindan bütün dünya bizi konusuyor. Bu da birseydir"

Böyle konusacaklarina hic konusmasinlar. Silinelim piyasadan daha iyi. Antin kuntin stratejilerle gelmesinler bize.

Reklama ihtiyaci olan bir camia olmadik hicbirzaman. Böyle reklamin da icine tükürürüm.

Sen destek olursun kardesim, saygi duyarim. Ama taraftarin cogunlugu isyan bayragini acar. Cok eminim.

Her transfer döneminde ayni hikaye. Haftalarca hayaller kuruyoruz, beceremiyorlar, sonra Yigit gibi adamlar geliyor.

Basariyi Fatih Terim sagliyor, yöneticiler kaymagi yiyor. Yok öyle. Bundan sonra yok.

Başarıyı Fatih Terim sağlıyor öylemi ? Sen nasıl Galatasaray izleyicisisin Voleybolda ne durumda olduğumuzu biliyormusun nereden nereye geldik, Basketbolda hedeflerimizi biliyormusun şimdi ne hedefliyoruz ? Çağ atladın Basketbolda Voleybolda... Sadece Futbolu değil Basketi Voleyboluda Fatih Terim yönetiyor demi.? Borçlar Adnan Polat döneminin yarısından bile azaldı.Ama siz Galatasarayın nereden nereye geldiğinin farkında değilsiniz

Fatih Terimin arkasında Ünal Aysal olmasa kalede Zapata ortada Sarp İlerde Stancuyla görürdüm Terimi.

Yönetim eğer sneijderı getiremezse başarısızdır demekle, fatih terim bu kadroyla şampiyonlar liginde yarı final göremiyorsa başarısızdır demek arasında hiç bir fark yok bence. Ama eğer sadece sneijderla uğraşıp alamayıp sonra stoper sol bek gibi acil ihtiyaç olan yerlere transfer yapmazlarsa bu başarısızlığın daniskasıdır arkadaş.

Sence Terim´in neden morali bozuk? Söyledigin nedenlerden ötürü cok büyük ihtimalle

sen baskan yada yonetici olursan bir gun bu hatalari yapmazsin arkadasim ayrica onlarin yaptigi iyi olaylarin da daha iyisini yaparsin eminim.

her ne kadar dalgaya aldığını bilsemde. emin ol öyle. hatta daha iyisini yapacağımdan şüphem yok. ama biliyorum ki böyle bir imkanım hiçbir zaman olmayacak

Ya hocam şimdi öyle diyosunda başkan GS TV ye çıktığında da burda herkes GS TV yi açtı hadi Sneijder haberi versin transferden konuşsun diye bekledi durdu ...

Yöneticiler açıklama yapmayınca yahu biriside çıksın şu taraftarı aydınlatsın diyoruz , açıklama yapılıncada susmasını bilecekler diyoruz ...

Yönetim bencede amatörce davranıyo bu konularda kabul ediyorum ama bence bizdede suç var yani bu saçma sapan medyanın gazına gelmesek , ne olduğu belirsiz duyumcuların sözlerine inanmasak bu kadar ümitlenip belki sonunda bu kadarda üzülmiycez ... Kendimize bulmuşuz bide bahane duygusalız biz bilmemne ... Hay anasını yaa herkes kara biz akız zaten ...

3. satrın tamamına katılıyorum. İlk satırda hoca zaten bence direk Sneijderi acıklamak için yaptı o basın toplantısını. Söylemeyip sussalardı basında falan cıkacaktı sadece. Bizde yalanlanmadı doğru galiba falan dicektik. 2. satırda ise baskan Sneijderle ilgileniyoruz dedikten sonra taraftarın sürekli acıklama beklemesi çok doğal. Taraftar zaten her zaman bir beklenti içindedir (:

Ben bu saatten sonra sadece başkanımızı tebrik ederim sneijder gelirse, başkan italyaya da konuşmamış ve 8 ocakta bizim televizyonumuzda ne dediyse onunla kalmış, ama sağolsun refik bey ve tulunun süre vermesi işi bu haller getirdi...

Başkana sneijder olmasa da birşey diyemem, açıkça politikaları ve duruşu konusunda en ufak bir pürüz bulamıyorum.

Usta, geçmişten ders almak lazım... Aysal ve arkadaşları geçtiğimiz transfer sezonunda yanlış açıklamalar, inanılmaz zamanlama vaatleri bizi sinir ettiler mi etmediler mi? Beklenti yaratıp hevesi kursakta bıraktılar mı bırakmadılar mı?

Ama bunları yapan yönetim eninde sonunda sezon başında "rüya takım" dediğimiz transferleri bitirdi mi bitirmedi mi?

Bence geçtiğimiz transfer sezonunda yaşananlar gayet iyi örnekler. Ben Aysal yönetimine Üstünel gibi biri gürmediği sürece, daha iyi bir performans beklemiyorum. Bence şu andaki performansları da, sonuca bakarsak, kötü değil.

Adamlar 4 senedir isteyip de alamadığımız Hamit'i getirdi. Kayserili esir tüccarlarından Amrabat'ı aldı. Bilançosuna zarar yazmamak için elimde kalsın daha iyi modundaki Juventus'dan Melo'yu tekrar kiraladı. Rus kulübüne imza atmak üzere olan Burak Yılmaz'ı kaptı.

Lütfen biraz daha vefalı olalım.

Yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle yönetime kötü demiyorum. Yönetimin icraatlarından ötürü çok memnunum, elimizde olan kadrodan da öyle. Ama biraz tecrübeye ihtiyaç var sadece. Söylediğim gibi büyük balık peşindeysek eğer biraz daha ince eleyip sık dokumak gerektiğini düşünüyorum. Söz konusu adam kendi mevkisinde Avrupa'nın ilk 5 oyuncusundan biri. Bu adam için yüzde 95 gibi bir oran vermek biraz cesaret işi. Ah keşke Üstünel gibi bir yöneticimiz olsa, ama buna da şükür. BAM'dan buraya geldik biz. Stancular Zapatalarla görüşürdük şimdi Sneijder gibi bir idolle görüşüyoruz bunlar büyük başarılar. Tek derdim biraz daha ılıman olmak yapılan açıklamalar hususunda.

Transfer gerceklesmezse l

Bulent Tulun Fatih Terime inat iptal etti ..

Fatih Terim Bulent tuluna inat istemedi ..

A.Albayrakla , Fatih Terim .. Yonetimden dusunceleri ayri dusuyor..

Diye mansetler cikar herkez de inanir yonetimi yipratmaya calisir ahanda buraya yazdim ..

En azindan bütün dünya bizi konusuyor. Bu da birseydir". Benim en rahatsız olduğum açıklama bu..

Ynt: Transfer Nöbeti

Alıntıdır. : ekşi sözlük

ara

bugüngündemgirişkayıt ol…

wesley sneijder

paylaş

araştır takip et içinde

öncelikle:

(bkz: #31740084)

(bkz: #31740341)

dün gece neler olup bittiğini yazmıştık. fenerbahçe medyası diyoruz ya, fenerbahçe dün gece dezenformasyonun kralı nasıl yapılır gösterdi.

hatırlarsınız komik bir fenerbahçe mitingi olmuştu, allahtan ibb' nin kamerası vardı da ne olup bittiğini an ve an seyrettik, miting alanının hali, saat 11:30 miting başlamasından yarım saat geçmiş:

https://img69.imageshack.us/img69/9276/miting.png

basın neler yazmış bu büfe kalabalığına:

--- spoiler ---

- fenerbahçeli taraftarlar ellerinde pankartlar, yüzlerinde aziz yıldırım maskeleriyle kadıköy'e akın ediyor.

- havanın yağışsız güzel olmasını bilen taraftarlar tezahüratlarla mitingin yapılacağı kadıköy'e doğru ilerliyor.

- binlerce taraftar kadıköy'de bulunan cafeleri doldurmuş durumda. coşku giderek artıyor.

- kadıköy meydanı fenerbahçe tezahüratlarıyla inliyor.

- fenerbahçe'nin efsaneleri can bartu, ömer çavuşoğlu ve ogün altıparmak da mitinge katıldı.

--- spoiler ---

inanılmaz medya desteği, medyanın sürekli dezenformasyonuna rağmen toplanabilen kalabalık sadece bu kadar, karınca koruma derneği için bu kadar pr yapılsa 5 misli insan toplanirdi, fenerbahçe medyasının tum gucuyle oluşturabildikleri kalabalık bu.

(bkz: #26704131)

galatasaray bir yürüyüş yaptı, emniyet izin vermedi, basın desteği sıfır, pr neredeyse sıfır, görüntü:

https://www.cumhuriyet.com.tr/medya.php?mn=95563

korkuyorlar, çok korkuyorlar, ellerinden gelen tüm gücü kullandıklarında toplayabildikleri kalabalık, işlek bir büfenin önünde ki kalabalık kadar, rakipleri şikeye, hırsızlığa karşı hayır yürüyüşünde meydanlara sığmıyor...

şimdi dün geceye dönelim, sinan engin sürekli telefonuna bakıp rasime birşeyler söylüyor, telden aldığı emirleri an ve an yerine götürüyor, hangi sinan:

https://p.twimg.com/aviy1sucmaitllp.jpg:large

işte bu sinan engin' den çıkıyor dün gece ki tüm uçak inme söylentileri, 3 temmuzda sonra fenerbahçe medyasının yaptığı dezenformasyon operasyonlarıyla birebir aynı özellikler.

-helikopter ihalesiymiş

-hasan çetinkaya aslında isviçreli menejermiş (kulliyen yalan, konuştuğu hat fenerbahçeye kayıtlı)

-aziz yıldırım tüm tapelerin yayınlanmasını istemişte hakim yayınlamamış asıl olaylar o tapedelermiş, doğrusu hakim kabul ediyor bu talebi şekip mosturoğlu ve ilhan ekşioğlu' nun itirazlarıyla tapelerin yayınlanması engelleniyor.

vs vs. örnekler inanılmaz fazla.

bu dezenformasyon ekibinin bir kısmı da bildiğiniz gibi ekşi sözlükte, zamanında eşek yükü yazar hesabı almışlar, hesaplar rezil rüsva oldukça yenileriyle devam ediyorlar, sürekli bir dönüşüm halindeler.

dün gece bu dezenformasyon ekibinin gücünü gördük, rasim yanında oturan sinan gibi sipariş haber yapan birine kandı, olaylar gelişti.

tüm bunlar utanılıp, yerin dibine girilmesi gereken hadiseler, galatasaray transfer yapıyor uğraştıkları işe bakın, yaşadıkları korkuya bakın, organize yalan söylemenin ustalığına bakın, tapelerde okuduğumuz tüm olayları an ve an canlı canlı yaşadık dün gece, hala şike yapıldığına inanmayan kaldı mı ? buyrun size bir sürü olay.

tüm tape kahramanlarının elbirliği ile, tüm güçlerini kullanarak transferini dezenforme etmeye çabaladıkları futbolcu.

korkuyorlar, çok çok korkuyorlar.

paylaş

15.01.2013 10:52

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizim yönetimde neden herkes konuşuyo arkadaş. Biri hagi olmak istiyorum dedi diyor diğeri bence olmayacak bu transfer diyor. Boyle bi yönetim anlayışı olmaz. Unal Aysal hep profesyonellikten yana ama maşalla kimin konuşacağı bile belli değil. Bu saçmalığa son vermeliler. Oyle onune gelen roprtaj vermemeli. Bi adam olmalı o konuşmalı ne konuşulması gerekiyosa. Hedeflerimiz cok buyuk ama bu en basit işleri bile amatorce yapıyoruz.

yahu şu haldun üstünel neymiş arkadaş görende hagi gibi popescu gibi, kupa kazandıran adamları getirdi zannedecek, adam nerede gereksiz şaklaban var aldı geldi, biri floryada sabahlara kadar parti yaptı, biri gitti ülkesine gelmek bilmedi, yeter artık aklınızı kullanın biraz, insanlara körü körüne bağlanmayın.

havaalanına karşılamaya gidecekse bazı mallar hiç gelmesin daha iyi.

Yapılan görüşmelerde Galatasaray ile hemen her konuda anlaşan Sneijder, İnter'den intikam almak için resmi sözleşmeyi imzalamayor.Nike ve Pirelli ile toplam 12 milyon euroluk sponsorluk anlaşması yapan Wesley Sneijder, bunun yarısını İnter'e veriyor.Galatasaray'a imza attığında İnter yine bu parayı alacak.Hollandalı işte bunu istemiyor.

Rötarının perde arkasında bir reklam anlaşması var. 12 milyon Euro’luk reklam sözleşmesi bulunan ünlü futbolcu bunun yarısını kendi alırken, 6 milyon Euro’nun ne olacağı bilinmiyor. Ama Hollandalı bu parayı İtalyan kulübüne kaptırmak istemiyor.

Hollanda Milli Takımı ve Inter’in 10 numaralı futbolcusunun, Nike ve Pirelli ile önemli reklam anlaşmaları var. Bu iki firma da yıldız oyuncuyla yıllığı 1.5 milyon Euro’dan 4 yıllığına sözleşme yaptı. Yani 4 yılda toplam kazancın 12 milyon Euro olduğu bir sponsorluk söz konusu. Avrupa’da yapılan reklam anlaşmalarına göre, futbolcuların bu tip gelirlerinin yüzde 50’si oynadığı kulübe ödeniyor.

İşte sorun da tam burada… Sneijder, kendisini yüksek ücreti nedeni ile gözden çıkardığı ve yarı yolda bıraktığı gerekçesi ile bu paranın artık Inter’in kasasına girmesini istemiyor. İtalyanların bu önemli geliri kendisi sayesinde elde etmesine karşı çıkıyor. Başta Galatasaray olmak üzere Sneijder’e talip kulüpler de resmi imzayı atmak için Inter ile Hollandalı futbolcu arasındaki krizin çözülmesini bekliyor. Gelinen noktada iki tarafın da bazı mali ödünler vererek anlaşması beklenirken, sarı kırmızılıların dünyaca ünlü yıldızın işini yakın zamanda bitirebileceği ifade ediliyor.

Böyle bir durumun olduğu belli çünkü sneijder den hiçbir olumsuz haber gelmedi.

Aynen durum bu gibi geliyor banada.

Transferden önce başkanın şu yönetime bi el atması lazım.

sneijder transferi artık çok başka boyutlara ulaştı dün akşam ki havaalındaki görüntülerden de belli olduğu gibi.Reklam yapıyoruz isim yapıyoruz bütün avrupa bizi konuşuyor derken rezil olmayalım...benim fikrim Haldun Üstünel zamanındaki gibi basına sızmadan bitirilmeli...

Peki böyle bir durumun varlığından Aysal habersiz olabilir mi? İki kulüp başkanı hangi konuda anlaştı o zaman? Anlaşma yapıldı demek bütün sorunların giderildiği anlamına gelir.

Bizim yönetimde neden herkes konuşuyo arkadaş. Biri hagi olmak istiyorum dedi diyor diğeri bence olmayacak bu transfer diyor. Boyle bi yönetim anlayışı olmaz. Unal Aysal hep profesyonellikten yana ama maşalla kimin konuşacağı bile belli değil. Bu saçmalığa son vermeliler. Oyle onune gelen roprtaj vermemeli. Bi adam olmalı o konuşmalı ne konuşulması gerekiyosa. Hedeflerimiz cok buyuk ama bu en basit işleri bile amatorce yapıyoruz.

Her takımdaki yöneticinin amacıdır zaten medya tarafından tanınır hale gelerek popüleritesini arttırmak; ama bunu yaptığın başarılı işlerden sonra yapacağın röportajlar veya camiaya kattığın artı değerler ile yapmak yerine sadece konuşmak için konuşmak bir hastalıktır, bizdeki yönetimde de bu hastalığa yakalanan isimler var maalesef.

Başarıyı Fatih Terim sağlıyor öylemi ? Sen nasıl Galatasaray izleyicisisin Voleybolda ne durumda olduğumuzu biliyormusun nereden nereye geldik, Basketbolda hedeflerimizi biliyormusun şimdi ne hedefliyoruz ? Çağ atladın Basketbolda Voleybolda... Sadece Futbolu değil Basketi Voleyboluda Fatih Terim yönetiyor demi.? Borçlar Adnan Polat döneminin yarısından bile azaldı.Ama siz Galatasarayın nereden nereye geldiğinin farkında değilsiniz

Fatih Terimin arkasında Ünal Aysal olmasa kalede Zapata ortada Sarp İlerde Stancuyla görürdüm Terimi.

Konu futbol kardes. Bende futboldan bahsediyorum. Ne diyorum ben? Bu transfer olmazsa reklam yaptiklari ortaya cikacak.

Her sene ayni numara cünkü. Dünya yildizi diye tutturup birsey beceremeyen de kendileri.

Sonra Selcuk´un frikikleri disinda heyecanlanmiyormus Baskanimiz :) Allah Allah, hayret :)

Planlama diyoruz. Nerde planlama? Al lig basliyor 3 gün sonra. Takim iyi degil dedik, üstüne 2 ilk 11 oyuncusu da kaybettik ilk 3-4 hafta icin.

10 gündür Sneijder Sneijder. Ya diger bölgeler? Bu mu profesyonel yönetim simdi?

Fatih Terim surat asiyorsa, morali bozuksa bir nedeni vardir. Alayini cebinden cikarir Galatasaraylilik konusunda. Strateji yanlis diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt