Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chelsea'nin de ilgilendiği Atletico Madrid'in Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun, Fransa'dan Paris Saint Germain'e daha yakın olduğu belirtiliyor. (The Sun)

Ibra-Falcao

Of of..

Yagiz Burak ‏@Senfo10 Günaydın. İddialı uyandım, çünkü bu sabah kulubumuzden biri Milano'ya uçmuş. Ali Güven ile birlikte bu iş sonlanır.

Yagiz Burak ‏@Senfo10

Giden kişi sanırım Bülent Abi, o konu tam belli değil. Sorun İnter ile Sneijder arasında diye biliyorum. Resmiyet kaldı tek.

bana göre bugün olumsuz haber gelirse gelir eğer hava hala olumluysa bu iş cumaya kadar sürer.

Nefretimsin HOLLANDA basini !!

Adamlar yine haber cakmis neymis sneijder gelirse yalnizligindan heder olup gider .. Istanbulda ingilizce konusa bilen kimse yok dostluk yok cok aci bir hayat yazmislar :mad::mad::mad:

Kaynak ? doğru olduğunu varsayarak yorum yapıyorum..

Ulen aklı sıra bizim insanımıza kültürsüz cahil demek istiyorlar...

Onlar erkek erkeğe evlenmek gibi sapkın düşüncelerimiz olmadığı için mi sevmiyorlarmış bizi ?

Semih Haznedaroğlu, Refik Arkan vs. Ne kadar itici adamlar bunlar arkadaş. Öztürk de benim için öyle de ama bu baştakiler bir garip.

tabi canim orasi öyle. hakli oldugu noktada adam ugras veriyor. fakat kazandigi ve bundan sonra kazanacagi paranin yaninda 200-300 bin euronun hesabini yapmayip yeni takimina katilsa ve alismaya baslasa daha iyi olur. imaj haklari farkli ama ondan iyi para kazandigi icin birakmak istememesi normal. bu ayin parasini almasa pek etkilemez.

ulan facde şerefsiz fenerlilier bir haftdan beri sesleri çıkmıyordu süreç uzamaya başladı ya hemen piyasaya ufak ufak çıkmaya başladılar dalga geçiyorlar akşam ki olay filan çok istiyorum bu transferi ya sadece bir transfer değil bu lan açıklayın artık şu adamı ulan neyi bekliyorsunuz ya :mad::mad::mad:

yönetim hatali görünüyor. hic transfer konusunda ümit vermeyip kulüp ve oyuncuyla anlasildigi anda kap'a pespese bilgi verip transferi aciklayabilirlerdi. fenerbahce bunu yapti kac defa. bizde masallah basina hergün bir yönetici aciklama yapiyor. transfer calismalari baslar baslamaz kap'a bildirim yapiliyor. ya kardesim transferi bitirin, ondan sonra gerekli yerlere bildirip resmi siteden aciklayin. transfer süreci bittiginde toplam yarim saatte halledilecek bir is bu.

Şahsen ben Ü.Aysal olsam ve hedefim Sneijder olsa bu dediğini yapmazdım. Bu işin reklamı vs var. Ama şu konu da haklısın çok erken konuştular.

Nefretimsin HOLLANDA basini !!

Adamlar yine haber cakmis neymis sneijder gelirse yalnizligindan heder olup gider .. Istanbulda ingilizce konusa bilen kimse yok dostluk yok cok aci bir hayat yazmislar :mad::mad::mad:

he eksik yazmıslar erkekle evlenemez uyusturucu kullanamaz ulan istanbul hollandaya 10 basar be

lerby ile inter yönetimi bugun tekrar konuşucaklar bugun netleşmezse zaten bizimkiler vazgeçmeye başlar..zaman kalmadı solbeğimiz yok henüz..stoperde yok ama almazlar gibi geliyor bana

Kaynak ? doğru olduğunu varsayarak yorum yapıyorum..

Ulen aklı sıra bizim insanımıza kültürsüz cahil demek istiyorlar...

Onlar erkek erkeğe evlenmek gibi sapkın düşüncelerimiz olmadığı için mi sevmiyorlarmış bizi ?
Sneijder gelsin erkek erkeğe evlenenler çıkar forumda :D Hele havaalanındaki hengamede millet birbiriyle akraba olur zaten

bu transfer hamit gibi şeref meselenine dönecek bakalım inş gerçekleşir.

EROLCANGIR

boşver arkadaş twit ekleyip durmayı..

snejder bile ne olacağını bilmiyorken , ben hiçbir habere inanmıyorumm...

Bir anlamadığım Sneijder transferi ile alakası nedir stoper ve sol bek transferinni? Niye beklerken diğer taraflada ilgilenilmiyor? Sanırım Sneijder olursa transfer yapmayacaklar başka anlamına mı geliyor bu..

Beyler ROK'un bahsettiği uçak Milano'dan kalkıp tekrar Milano'ya mı gitmiş?

:asd:

Yine son dakika fener devrede diye çıktı kolpa basın, ulan medyanın amacı benim gibi vatandaşları bilgilendirerek korumaktır,

bizim medyanın amacı sadece yeni küfürler icat etmemiz için gerekli ortamı sağlamak olmuş:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt