Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İsmini zikrettiğim kişiler cebinden mi veriyor parayı?Adamın karizmasından,ikna kabiliyetinden,Galatasaray'ı layıkıyla anlatabilme özelliğinden bahsediyoruz.Anlayabilene tabi.

değil mi yıllık 3 er milyona ile Galatasaray' ı anlatmasına gerek yok zaten Avrupa' yı kafasında bitirmiş futbolculara

En sonunda moratti bu adamın topuguna sıktırır futbol hayatı biter

Sky-- Sneijder bugun karar verecek antremana çıkmıyor demiş.

evet 12 gün geçti ve tek resmi girişim. snejder. birde serdar aziz var a.albayrak ile.

başka?? eksiklerimizi tamamladık lige başlıyoruz yani..

herşey şpl değil..

eboue-amrabat yok. ujfa dönmedi. yedekleri çoğu formsuzz.. burda güvenilen isimler

1-hamit

2-danny

3-semih

4-selçuk

5-melo

6-burak

7-muslera

yani 4 adam ilk 11 güven vermeyecek.. biz bırak eksikleri takviye ile kapatmayı. daha mevcutları bile hazır hala getiremedik. umarım bu kamp döneminden en azından beklentilerimizi karşılayacak performans ile dönerler ve ligte kayıpsız gideriz.

lig şu 3 hafta için çok önemli. ters bişey olursa herşey karışır...

Yine bir örnek , mesela transfer görüşmesini çok klas bir yere yemeğe davet etmeden masa başında yapmak yanlış , sadece futbolcuyu etkilemekten öte eşinin de kabulunu almanız lazım.Haldun üstünel yada Ünal Aysal gibi entellektüel insanlar bir bayanla ve onun uğraşları hakkında iki kelam edebilecek birikime sahip.Siz bir bayana diyelim ki modayla uğraşıyor , lafa en son milanodaki şu defileye gitmiştim çok beğendim diye başlarsanız yada benzeri ilgi alanına yönelik bir konu açarsanız 1-0 önde başlarsınız zaten.

Yoksa olay efendim istanbul very beautiful city , bosphorus a falan döner.

değil mi yıllık 3 er milyona ile Galatasaray' ı anlatmasına gerek yok zaten Avrupa' yı kafasında bitirmiş futbolculara

:o Sneijder sırf para için İnter'den ayrılıyorsa gideceği adres biz değil Katar'dan herhangi bir takım veya Anzhi olurdu.Türkiye'ye ikinci Hagi olmaya gidiyorum diyen bir adamın zihniyetinden bahsediyoruz.

dün bazı taraftarlarımız havaalanınamı gitmiş gece :)

Ne kararmıs bu arkadas gecen haftadan berı karar verıyo bıde yuzde 95 hala degısmedı :D

Ali dürüst : ingilizce ve fransızca

Refik arkan :ingilizce ve fransızca

Adnan Öztürk : İngilizce ve fransızca.

Abdürrahim Albayrak: Almanca

Sedat Doğan: İngilizce ve fransızca.

Lütfi Arıboğan:İngilizce

Bunlar adını çok duyduklarımız diğerlerine bakmadım bir tek Bülent tulun hakkında sitemizde bilgi yok lütfen yöneticilere sallamadan önce en azından bir bakarsak daha sağlıklı bilgi vermiş oluruz.

:o Sneijder sırf para için İnter'den ayrılıyorsa gideceği adres biz değil Katar'dan herhangi bir takım veya Anzhi olurdu.Türkiye'ye ikinci Hagi olmaya gidiyorum diyen bir adamın zihniyetinden bahsediyoruz.

bende sana o ilahlaştırılan H.Üstünel in getirdiği(!) adamlardan bahsediyorum.

Ünal AYSAL kurumsallaşmalıyız, kurumsallaşacağız, kurumsallaşıyoruz gibi cümlelerine inanmam için transfer konularında Haldun ÜSTÜNEL ile çalışmalıdır.

Çünkü kendi lafıdır ben işi işin ehline veririm diye.. Transfer işinin ehli Haldun Üstünel'dir..

Ali dürüst : ingilizce ve fransızca

Refik arkan :ingilizce ve fransızca

Adnan Öztürk : İngilizce ve fransızca.

Abdürrahim Albayrak: Almanca

Sedat Doğan: İngilizce ve fransızca.

Lütfi Arıboğan:İngilizce

Bunlar adını çok duyduklarımız diğerlerine bakmadım bir tek Bülent tulun hakkında sitemizde bilgi yok lütfen yöneticilere sallamadan önce en azından bir bakarsak daha sağlıklı bilgi vermiş oluruz.

Bülent Tulun : İngilizce ve Franszıca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt