Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wesley Sneijder is in Milano, at home: he's waiting his manager Lerby, he hasn't decided yet about Galatasaray

Galatasaray can't wait Sneijder more: he has to decide, now there are negative feelings...

According to GdS: Sneijder is supposed to show up in Istanbul on Tuesday.

biri çevirsin bunları

According anlaşma değil mi :D

Wesley Sneijder is in Milano, at home: he's waiting his manager Lerby, he hasn't decided yet about Galatasaray

Galatasaray can't wait Sneijder more: he has to decide, now there are negative feelings...

biri çevirsin bunları

Evde menajerini bekliyormuş karar vermek icin salı günü istanbula gelmesini düşünüyorlarmış falan

biri çevirsin bunları

Wesley sneijder Milano da evidne ; Menegeri Lerbyi bekliyor henuz Galatasaray hakkinda karar verememis .

Galatasaray daha fazla bekliyemeyiz seni cabuk karar vermelisin ..

Gds ( Galatasaray ola bilir demek istedigi ) kalirsa sneijder Sali Gunu Istanbulda olmali ..

biri çevirsin bunları

senin avatar beni hayattan soğuttu renktaş :D

En baştan beri söylüyorum şu an için bize ofansif alana iki oyuncu kesinlikle lazım.Sneijderde olsa kesinlikle bir kanat adamı gerekiyor.

Fakat bakıyorum hala sol bek stoper isimleri dolaşıyor.Tabikide buralarada ihtiyaç var fakat orada yabancı kontejyanının dolduran Riera varken şu an için kesinlikle oraya yabancı almak saçmalık olur.

Yerli stopere kesinlikle ihtiyaç var.Bizi bu kadar zor duruma düşüren zamanında yapılan bizim yöneticilerin artık kendilerinden nefret ettirdikleri iş bilmezlikler yaptıkları inanılmaz basit hatalar.Ve bunları yıl 2013 olmuş hala görüyoruz.

Taraftarın büyük çoğunluğunun düşündüğü gibi Sineijder, stoper veya sol bek transferi yeter,bu şekilde olması gerekiyor gibi düşünmeleri hala gerçeklerin farkına varılamadığının göstergesidir.

10 no veya ikinci forvet.

kanat.

yerli stoper.

yabancı sol bek.

Benim görüşüme göre önem sırası bu.

Ofansif anlamda şu kadro yapısıyla sadece Sneijder transferinin bizi ofansif anlamda çok fazla ileriye götüreceğini düşünmüyorum.O kapalı defanslerıda kolay kolay açabileceğimizi düşünmüyorum.

Avrupayı kafasında bitirmiş futbolculara yıllık 3 milyon + maç başı paralar bunları kabul etmeleri için ikna kabileyetini kullandıysa saygılar.

En azından zarar ettirmedi bize.Meira,Keita kulüp tarihinin en iyi satışları oldu.İknadan uzak,vizyonsuz Adnan Sezgin'in transfer kabahatlarını saymaya gerek var mı peki?

facebookta paylaşmışlar ciddimi fenerliler dalga gecmek icin eski bir havaalanı görüntüsümü koymuş anlamadım. sordum. hem niye kızıyorsun ki sorduk diye

renkdaş havaalanına hiç kimse gitmemiş. şikeciler manchester maçı öncesi havaalanına giden taraftarların fotolarına sazan gibi inanmışlar. :)

Yani Yöneticilerimiz sadece Galatasarayda çalışıyorlar yurt dışında etkili olan kendi işleri yok bu yüzden yabancı dillerini geliştirememişler yurt dışınada çıkmadıkları için doğal olarak erm kem küt ten ileri gidememişler. Ayrıca yöneticilerimiz hiç biri Galatasaray lisesi mezunu olmadığı için oradaki fransızca eğitimini de almamışlar.

Ben dikkat edersen isim vermedim yöneticilerimiz hakkında.Sadece Ünal aysal ve haldun üstünel'in bu konuda diğerlerinden daha donanımlı olduğunu anlamak istedim.Transfer görüşmelerinde yeterince profesyonel ve donanımlı adamlar görev almıyor benim görüşüm.Bülent tulun bence bu iş için uygun değil ama Aysal'ın bir bildiği var belli ki.

biri çevirsin bunları

--Sneijder Milanoda ki evinde menejerini bekliyor,Henüz Galatasaray hakkında bir karar vermedi

--Galatasaray Sneijderi daha fazla bekleyemez,kararını vermeli,olumsuz bir hava var

Son cümleyi emin olamadğım için çevirmedim,yanlışım varsa affola

Ekli dosyalar

• 734661_547920471894058_655211397_n.webp
    734661_547920471894058_655211397_n.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 52

biri çevirsin bunları

Sneijder Milano'da evinde menejeri lerby'yi bekliyor. Galatasaray hakkinda kararsiz

Galatasaray daha cok beklemiycek kararini vermesi lazim moreller bozuk

Bir gazeteye göre sneijderin sali gününe kadar istanbulda olmasi bekleniyor

biri çevirsin bunları

sneijder şuan milanoda menejerini bekliyor galatasaray konsuunda henüz kararını veremedi

galatasaray daha fazla beklemeyecek sneijder karar vermeli şuan için durum negatif :S

GDS ye göre sneijderin salı günü istanbulda olması bekleniyor

Wesley Milano'da evinde şuanda ve menajeri LErby'ibekliyor, Galatasaray ile ilgili kararını henüz vereblmiş değil

Galatasaray Scneideri daha fazla bekleyemiyor ; karar vermek zorunda,şuan için olumsuz hissiyatlar sözkonusu

GDS ye göre ; Scneider Perşembe günü İstanbul'da kendini gösterecek

biri çevirsin bunları

bunlar yazıyor kısaca sorularının altına yazmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt