Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bana finaller girdi bu kel hala gelmedi mi:mad::mad::mad::mad: sövmeye az kaldı

Heh öğlen oldu yine başlar birazdan olumlu hava,geceye doğru uçak gelir kopar millet.

Sonra sabah klasik yeter be istemiyoruz seni sneijder kıvamına gelinir:)

Şeref Bey'den başka kimseye itimat etmeyiniz arkadaşlar.. Foruma bekleniyorsunuz Şeref Bey.. :)

Galatasaray külübünün şuanda Sneijder yoğunlaşmasıda acayip. Şu anda 10 numara pozisyona ihtiyacı yok takımın.

Apaçık ortada sol bek ve defansın göbegine ihtiyaç var. Buralara takviye şart.

Başından beri bu transferin olumlu sonuçlanacağını hissediyorum. Bugün KAP'a açıklanır gibime geliyor. Ama bu transfer bize hayırlı olacak mı onu kestiremiyorum.

ben bu isden bir sey anlamadim arkadas :SS:

çok uzadı bu transfer vazgeçilmeli alternatiflere yönelmeli yönetim zaman daralıyor

Heh öğlen oldu yine başlar birazdan olumlu hava,geceye doğru uçak gelir kopar millet.

Sonra sabah klasik yeter be istemiyoruz seni sneijder kıvamına gelinir:)

Sabah ; Gelmez

Öglen ; geliyor duyum aldik

Aksam ; Heyecannli bekleyis ha geldi gelecek

Gece ; Gelmedi yalnis tweet yalan haber sabah ola hayir ola ..

Mehmet alı bırand duyumcu olmustu bugun gelıcek dıyodu :D

bu durum transferden daha fazlası oldu artık ya alıcaz ya da alıcaz 3. bi seçenek yok.

Transfer işinde üstüne tanımam.Karizması yeter.Refik Arkan,Semih Haznedaroğlu,Sedat Doğan gibi gereksizler olacağına bu adam olsaydı Sneijder şu an Florya'daydı.

İş bitiriciliği ne kadar iyi olursa olsun şikeye göz yumup Aziz ile ortaklaşa çalışan yönetimin içindeydiler. Haldun ayrıldı biliyorum ancak ayrılma sebebini öğrenene kadar o da bu yaftayı taşımaya devam edecek.

Wesley Sneijder is in Milano, at home: he's waiting his manager Lerby, he hasn't decided yet about Galatasaray

Galatasaray can't wait Sneijder more: he has to decide, now there are negative feelings...

According to GdS: Sneijder is supposed to show up in Istanbul on Tuesday.

biri çevirsin bunları

45914829.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt