Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler sakin olalim lütfen.

Beyler seversiniz sevmezsiniz ama bok atmanın bi faydası dokunmaz size uA'nın yaptıklarıyla yeri geliyor gögsünüz kabarıyor videolarını paylasıyorsunuz biz bunu yaptık siz daha su kareografiyi yapamıysounuz diye rakibinle arkadslaınla jb yapıyorsun sonra gelip sallamak olmaz saygı duyulur..

Bilet işlerinde falan fıstık tabiki sıkıntı oluyor ama bizim surdan suraya gitmeye erindigimiz yerde adamlar her cefayı cekiyorlar emege saygı azınlıkta degiller haklarını yemeyelim Alparslan abi zamanı daha baskaydı tabiki ama yapcak bişey yok 5 parmagın 5i bir olmuyor

Anlamıyorsunuz. uA'ya laf atmıyorum. Uyduruk derken de mübalağa ettim. Benim sorunum Başkan ile. Terim'den listeyi aracılarla alan adam transfer haberini uA başkanıyla konuşuyor. Sanki çemişkezekspor burası.

Sneijder-Inter görüşmelerinin sonucunu bekleyeceğiz artık iyice netleşti olay. Umarım karşılıklı restleşme sonucu yatarım paramı alırım demez Sneijder , bence tek tehlike bu şu an

herkes bu adamın Galatasaray taraftarını temsil ettiğini kabul etmek zorunda da değil

evet buda doğru,ama kimin azınlık olduğunu bana sorarsan ultraslanı benımsemen sevmeyenler azınlıktır,bu forumda da sanmıyorumkı ultraslanı sevmeyen benımsemeyen sevenlerden fazla olsun..

2 mesajdır adama aleni küfür ediyorsun ..Yaşını bil senin lise arkadaşın değil o. Burası nasıl bir forum oldu ya.

Okuduğunu anlamıyor musun? Adam başkanla konuştum diyor.

bu işler yaşla başla oluyorsa kapatalım o zaman buraları.ben adama iyi gözle bakmıyorum burada kimse avukatlığını falan yapmasın.öyle masum birisi değil bana göre..

dün adam bildiğin oyuna alet oldu beyaz tv de rezil etti herkesi.. bugün çıkmış kimseye inanmayın diyor.

ne ayaksın derler adama yaşından banane..

Yöneticilerin sesi soluğu kesildi konuştular konuştular konuştular şimdi sus ,şimdide taraftar delirdi :)

Anlamıyorsunuz. uA'ya laf atmıyorum. Uyduruk derken de mübalağa ettim. Benim sorunum Başkan ile. Terim'den listeyi aracılarla alan adam transfer haberini uA başkanıyla konuşuyor. Sanki çemişkezekspor burası.

bu çemişkezekspor da ne nalet takımmış.. hep böle örneklerde kullanılıyo:trollface:

Sevinçten trollemeye başladım.. hadi size iyi nöbetler

Usta lafım sahsine özel degildi ben senin neye kızdıgını anlıyorum hakta veriyorum ama bi anda alıskanlıklardan vazgecilmiyor zamanla olacak işler

Semih Haznedaroğlu demiş ki, bence bu iş olmayacak. Kendisi yönetim kurulu üyesi.

Kaynak Sporx.

evet buda doğru,ama kimin azınlık olduğunu bana sorarsan ultraslanı benımsemen sevmeyenler azınlıktır,bu forumda da sanmıyorumkı ultraslanı sevmeyen benımsemeyen sevenlerden fazla olsun..

Olayı kaçırıyorsunuz. uA'nın Galatasaray taraftarının %5-10'unu bile temsil ettiği şüpheli ama benim sorunum uA değil. Onların işi beste, kareografi vs. Hakkını da bazı alanlar da veriyorlar. Ama Başkan transferi Oğuz Altay aracılığıyla duyuramaz.

:sgr: Yakın sigaraları

Yahu ultrAslan adı üstünde taraftar grubu. Onun işi tezahürat bestelemek, kareografi yapmak vs. Bu mudur yani iş? Transfer haberini insanlar Oğuz Altay'dan öğreniyor. Koskoca Terim bile daha bu konuda konuşamadı. Oğuz Altay neden konuşuyor?

Şuandaki sıkıntımız bumu ? Burdaki konuşmamız gereken konu UltraAslan'ın görevini doğru yapıp yapmadığı mı ?

Hadi Sneijder'i boşverelim, UltraAslan nasıl bir taraftar grubu, doğru yönetilip yönetilmiyomu diye tartışalım burası Transfer forumu değil zaten ...

Yahu olayın özünü kaçırıyosunuz ... Olayın özü Sneijder transfer gelişmesi ... UltraAslan'la ilgili bişeyler yazcaksanız gidin o başlıkta yazın ...

İnanamıyorum Vallahi forumdaki herkesin psikolojisi bozulmuş 1 hafta önce Oğuz Altay böyle bir açıklama yapsa buralar yıkılırdı ama şuanda tartışılan şeye bak :asd: Hey Allah'Im sonumuzu hayret şu iş bitsede hayırlısıyla herkes normale dönse :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt