- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: Transfer Nöbeti
Beyler sakin olalim lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler seversiniz sevmezsiniz ama bok atmanın bi faydası dokunmaz size uA'nın yaptıklarıyla yeri geliyor gögsünüz kabarıyor videolarını paylasıyorsunuz biz bunu yaptık siz daha su kareografiyi yapamıysounuz diye rakibinle arkadslaınla jb yapıyorsun sonra gelip sallamak olmaz saygı duyulur..
Bilet işlerinde falan fıstık tabiki sıkıntı oluyor ama bizim surdan suraya gitmeye erindigimiz yerde adamlar her cefayı cekiyorlar emege saygı azınlıkta degiller haklarını yemeyelim Alparslan abi zamanı daha baskaydı tabiki ama yapcak bişey yok 5 parmagın 5i bir olmuyor
herkes bu adamın Galatasaray taraftarını temsil ettiğini kabul etmek zorunda da değil
30milyon Galatasaray taraftarının 1milyonu bile ultra aslanla alakası yoktur. Ozaman benim içinde azınlıklar.
2 mesajdır adama aleni küfür ediyorsun ..Yaşını bil senin lise arkadaşın değil o. Burası nasıl bir forum oldu ya.
Okuduğunu anlamıyor musun? Adam başkanla konuştum diyor.
Anlamıyorsunuz. uA'ya laf atmıyorum. Uyduruk derken de mübalağa ettim. Benim sorunum Başkan ile. Terim'den listeyi aracılarla alan adam transfer haberini uA başkanıyla konuşuyor. Sanki çemişkezekspor burası.
Anlamıyorsunuz. uA'ya laf atmıyorum. Uyduruk derken de mübalağa ettim. Benim sorunum Başkan ile. Terim'den listeyi aracılarla alan adam transfer haberini uA başkanıyla konuşuyor. Sanki çemişkezekspor burası.
kurumsallasmamız tavan yaptı valalhi![]()
Semih Haznedaroğlu demiş ki, bence bu iş olmayacak. Kendisi yönetim kurulu üyesi.
Kaynak Sporx.
evet buda doğru,ama kimin azınlık olduğunu bana sorarsan ultraslanı benımsemen sevmeyenler azınlıktır,bu forumda da sanmıyorumkı ultraslanı sevmeyen benımsemeyen sevenlerden fazla olsun..
Yahu ultrAslan adı üstünde taraftar grubu. Onun işi tezahürat bestelemek, kareografi yapmak vs. Bu mudur yani iş? Transfer haberini insanlar Oğuz Altay'dan öğreniyor. Koskoca Terim bile daha bu konuda konuşamadı. Oğuz Altay neden konuşuyor?
Hey Allah'Im sonumuzu hayret şu iş bitsede hayırlısıyla herkes normale dönse 
Semih Haznedaroğlu demiş ki, bence bu iş olmayacak. Kendisi yönetim kurulu üyesi.
Kaynak Sporx.