Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sanki bu işin buraya gelmesinde burada yazanlar dahil hiç kabahati yok mu taraftarın?

3-5 mesaj yazan twittercılara inanıp hava alanına gidenlerin? Sakin olun olayı bu kadar çetrefilli hale biraz da bizler bu kızgın,sabırsız halimiz getiriyor.

Herkes kadar taraftarda suçludur beniz gözümde.

3-5 twittçi mi yapmayın,başkan kendisi açıklamadı mı Sneijder ile ilgileniyoruz diye..

Bu adamlar soğukta sırf Galatasaray için birşeyler yaparken ultrAslan'a sallayanlar ne yapıyordu acaba ?

[video=youtube;LUmf0yLVaJY]https://www.youtube.com/watch?v=LUmf0yLVaJY[/video]

Herkes sevmek zorunda değil.Aynı renklerin aşığı olabiliriz ama ultraslanın değil.Çünü ultrAslan GALATASARAY değil

ortada net birsey var

Sneijder ve İnterle anlastık

Moratti adamın parası vermeyip kaypaklık yapmaya çalısıyor.

Sneijder ya parayı alıp gelicek yada alamadan gelicek eminim gelicek bu adam :yenieek:

hvw4t.gif

Ben tam olarak anlayamadım bunun temasını.

Biz Fener'den kupa alıp mı büyüyoruz yani. :hı':

Neden olmasın? Hani Başkan liseliydi-liseciydi, burnu büyüktü, liseli olmayanları taraftardan saymıyordu. Adam taraftar gruplarıyla görüşecek kadar mütevazi davranıyor. Asıl görüşmewyi reddetse eleştirmek gerekiyor ama amaç üzüm yemek olmayınca...

Açılış olur katılır vs. onları anlarımda transfer konusunda görüşme yapılmasını anlayamam kusura bakmayın.

moralim acayip bozuk :sad007: iyi haber verinde biraz kendimize gelelim :)

Galatasaray'da Wesley Sneijder ile ilgili açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Sarı-kırmızılı taraftarları sevindirecek haber ultrAslan Taraftar Grubu Başkanı Oğuz Altay'dan geldi.

Altay, mikro blog sitesi twitter'dan yaptığı açıklamalarda, Wesley Sneijder ile anlaşıldığını taraftarlara müjdelerken, transferin önünde bir engel bulunmadığını belirtti.

Anlaşmanın imza aşamasında olduğunu belirten Oğuz Altay, uzamanın sebebinin Sneijder'in Inter ile olan sözleşmesindeki detayları olduğunu ifade etti.

Ultraslan'ın bir numaralı ismi, Başkan Ünal Aysal ile görüştüğünü de vurgularken, perşembe ya da cuma günü transferin sonuçlanacağını açıkladı.

Bu fenerlilerle beşiktaşlılara malzeme cıktı havaalanı olayı allahın 8taşı 2 2 leri :asd:

oguz altayın acıklamaları umarım bırazdan kulup resmı sıtesınden yalanlanmaz...onuda beklerım...kımın ne oldugu bellı degıl bu sneıder transferınde:mad:

ınsallah dedıklerı dogrudur cumaya kadar uzarsa yalnız kpasa macına olumsuz etkısı olacak dıye korkmuyor degılımm

kardeşim adama laf söyleyeni demediğiniz söz kalmıyor. dokunulmazlığımı var bu adamın.

ben ve benim gibi insaların tek söylediği bu adam her seferinde Galatasaray taraftarı adına konuşuyorum demesin.

bizim adımıza konuşmuyor veya davranmıyor.

bunu söyledik diye, yok gösteriler yapıyorlar yok böyle yapıyorlar.

yapmasın kardeşim Galatasaray sahipsiz değildir başka insanlar gelir onlar yaparlar.

Galatasaray taraftarının belli bir bölümünü temsil etmiyor olabilir, sen de bu kesime dahil olabilirsin. Sorun orada değil, sorun iftira atmanda. Sanki havaalanına gidin duyumunu o vermiş gibi konuşuyorsun. Sonra ben karşı görüş bildirdiğimde adamı peygamber yaptınız diyorsun.

Ya Irmak sonuçta klübün içinde olan resmi bir kişilik değil ki ... Ardından hemen yalanlama geldi zaten ...

Refik Arıkan da %95 li konuştu , Bülent Tulun ve Abdürrahim Albayrak da büyük ihtimal dediler hep ailesiyle görüşüp kararını vermesini bekliyoruz dediler ... Ama ilk defa klüple ciddi anlamda bu kadar içli dışlı birinden Sneijder'le hiç bir sorun kalmadı anlaştık açıklaması geldi ... Yani artık ailesini bekliyomuş EPL den teklif bekliyomuş gibi şeyler yok bana göre çok iyi bir gelişmedir bu ...

İşte %95 dediği buydu Refik Arkan'ın. Yani %5'lik kısmı İnterle olan pürüzlerine sayıyordu. Bak istersen forumda konu aç, hemen herkes biliyordu Snejder'le bile anlaşıldığını.

Hatta biz kaç gündür ağzımıza geleni sayıyoruz İnter'e adamın alacaklarını verin de gelsin diye. Yoksa Oğuz Altay'ı desteklediğimden veya uA fanı olduğumdan savunmuyorum.

Adam istese kendi için gider bilgisini alır,ama taraftarı aydınlatmak için açıklama yapar suçlu olur..

Bunların dışında yöneticilerin açıklama yapmasından bahseden arkadaşlar,biz düşündük onlar düşünemiyor bunu değil mi ?Belli ki açıklama yapmamaları lazım,çünkü konu o kadar sıcak ki,zurnanın son deliği Sneijder ile bir haber yapsa,anında İtalyan medyasına düşüyor haber.

Bu yüzden hem Moratti,hem de Sneijder ile ilgili olarak tarafsız gözükmeliyiz,onların arasındaki soruna ortak olmamalıyız.Kalkıp açıklamada da İnter ile Sneijder'in kendi arasında ki sorundan bahsedersek sadece misal;İnter taraftarı yönetim için belki de problem çıkarabilir..

Olayları kendi gözümüzden görüyoruz sadece,biraz geniş olmak lazım.Sabırsızlanıyoruz,haklıyız da..Ama sonuçta transfer etmek istediğimiz kişi Wesley Sneijder arkadaşlar.Sneijder değil x kişi olsaydı,ne biz bu kadar sıkıntılara girerdik,ne Oğuz Altay'a bok atardık,ne de yönetime(bence haklılar) soğukkanlı oldukları için sallardık,her zamanki gibi.

Kesinlikle olayları biz sadece kendimize göre yorumluyoruz ama biraz da yönetimin gözünden bakabilsek çok daha iyi olcak :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt