Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cidden uA' ya sallayanlar bi olusumun içinde bulundu mu?

Söyle özetleyeyim, uA da ilk çatirdilar 2002 sonrasi birlestikten sonra olustu, Yürüyedur kendini gösterdi.

Yürüyedur efsane bi gruptur bu arada. Sloganlari yeter. Daha sonra onlarda dagildi.

bundan 2 sene once yanilmiyorsam hell ve Sultans da fesh etti. Fakat fest ettikten sonra yeni sezon başlangicinda müthis bi kenetlenme ile uA da birleştiler.

Ve inanın uA su an eskisi gibi degil, gerçekten özellikle bundan 4 sene once inanilmaz bi farklilik vardi, lakin su an tüm taraftarlar birleşmiş durumda.

Staddaki birlik konusunda ise hala eksiklerimiz var, bi liverpool degiliz bi rayo vallecano gibi tek bir agiz degiliz belki ama eskisi kadar daginik degiliz.

Hem taraftar grubunun yönetimle arası iyi olmasi gayet güzel bişey.

Huzursuzluk başariyi elde etmeyi zorlaştirir, birlikte bberaberlikte herşey daha kolaydir.

Biraz saygi gösterin.

Tüylerinizi diken diken o görüntüler kolay hazirlanmiyor

Şuan başlık tamamen amacının dışındaki konularla doldu taştı ...

Transfer forumu değil UA doğrumu yanlışmı iyimi kötümü forumuna döndü ...

Yöneticilerden ricam bu olaya bi el atsınlar ...

Yemin ederim şuan şokum ya UA başkanı Sneijder'le anlaştık sorun kalmadı diyo biz UA'nın görevi bumu bunu tartışıyoruz :asd:

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

.

Twitter'da 5 takipçisi olan biri bişey yazsa hemen paylaşılıyor sonra da ortalık karışıyor. Bir sakin olalım abi ya

İşin komik tarafı o adama inanıp hava alanına gidiyorlar. Oğuz altay başkanla konuştum durum budur diyor .Adama saydırıyorlar bir sürü.

(oğuz altayı bende sevmem ama ua'nın başkanı çıkıp yalan atacak değil)

Emrah kardeşim benim babam da hasta Galatasaraylı hatta Sülalemde hasta Galatasaraylı.. Bu forumdaki Kaan Kapçı'ya sorabilirsin..

Çoğu Oğuz Altay'ı bilmez ama anlatsam yaptıklarını hepsi ona dua eder...

Konuyu değişik boyutlara çekiyorsunuz ayıp ..

Niye dua edim ? Oğuz altay ve uA'nın yaptıkları için çok teşekkür ediyorum ve helal olsun diyorum ama niye dua ?

Oğuz altay olmasa ali olur veli olur ve bu işler yine yapılırdı

Abicim g.. mi konuşması gerekiyor artık Liverpool teknik direktörünün istemiyor demesini anlamak için? Almayacaklar aga istemiyorlar Seneijderi Liverpool falan

Rica etsem son iki saati ozet gecebilir misiniz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son 3 günü özet geceyim:

:wave: :confused: :mad: :mymeka: :sopa::sopa::msg: :Z3: :Z6: :Z5:

herhangi bir gelisme yok, son olarak yöneticilerin Milan da olduklari ve son karar günü bugún olarak nitelendiriliyor.

Son haberler: Wesley ve Galatasaray tamamen anlastilar, tek kalan Sneijderin Inter ile bir pürüzü kalmasi (para mi reklam haklari mi bilinmiyor) ve Sneijderin yinede Ingiliz liginden bir teklif bekliyormus diye bir algi var.

Ben öyle birşey demedim..

Geriye kalan o %1'lik kısım çekemeyen, fesat kişiler veya popülist olmaya çalışan ayrılıkçı zihniyetteki taraftarlardır..

Bu kriterlere uymayanlar sevmek zorunda yani? O halde ya fesat, ya popülist ya da çekemeyen bi taraftarım ben. Ne alaka yahu? UA dediğiniz bir taraftar oluşumu Galatasaray'ı ve Galatasaraylıyı babalarının malı gibi görmeyi çok severler, senin yazdığın da tam buna uyuyor işte.

Taraftar gruplarına(TG) dair;

1. TG hiç bir zamanda, dünyanın hiçbir yerinde, hiç bir klüpte taraftarın %100ünü temsil etmez.
  2. TG'a iyi niyetli bakarsan kendini renklere adamış profesyonel olmayan taraftarlar topluluğudur.
  3. TG'a kötü niyetli bakarsan yönetimi kendine muhtaç etmeye çalışan, taraftarın saf duygularıyla oynayan kan emicilerdir.
  4. Bir klübü birden fazla TG'u olabilir. Bu gün olmaz yarın olur.
  5. Hiç birisi klüple birlikte kurulmaz, organik bir bağ yoktur.

Cidden uA' ya sallayanlar bi olusumun içinde bulundu mu?

Söyle özetleyeyim, uA da ilk çatirdilar 2002 sonrasi birlestikten sonra olustu, Yürüyedur kendini gösterdi.

Yürüyedur efsane bi gruptur bu arada. Sloganlari yeter. Daha sonra onlarda dagildi.

bundan 2 sene once yanilmiyorsam hell ve Sultans da fesh etti. Fakat fest ettikten sonra yeni sezon başlangicinda müthis bi kenetlenme ile uA da birleştiler.

Ve inanın uA su an eskisi gibi degil, gerçekten özellikle bundan 4 sene once inanilmaz bi farklilik vardi, lakin su an tüm taraftarlar birleşmiş durumda.

Staddaki birlik konusunda ise hala eksiklerimiz var, bi liverpool degiliz bi rayo vallecano gibi tek bir agiz degiliz belki ama eskisi kadar daginik degiliz.

Hem taraftar grubunun yönetimle arası iyi olmasi gayet güzel bişey.

Huzursuzluk başariyi elde etmeyi zorlaştirir, birlikte bberaberlikte herşey daha kolaydir.

Biraz saygi gösterin.

Tüylerinizi diken diken o görüntüler kolay hazirlanmiyor

Onların dağılma sebeplerini de araştırın :) Neyse konuşmuyorum...

Bi eski bir Ulrtaslan üyesi olarak aciklaman cok bilmeden yapmisin malesef kardes. yaptgin hemen hemen sadece ultraslancilarin düsündügü acikalmar dir. ayrimcaligi da ultraslancilar yapar cünkü kendilerini diger Galatasaray li taraftarlardan daha bir üst kurumundan görüyordir buda cok NET dir!!!

Ha yaptiklari calismalar tabiki saygi deger calismalardir ama beni asla asla temisl etmiyorlar cünkü ben ayrimcaliga karsiyim Galatasaray icinde. Bu ayrimcaligi resmen hisetigim icin ve bunu acikca söylendigi icinde ben ayrildim zamaninda Ultraslandan. Ama dedigim gibi saygi duyulacak destekci calismalari vardir ona kimse bir sey diyemez.

Ya altı üstü Oğuz Altay bir aydınlatma yaptı merak içindeki taraftarımız...

Burdaki çoğu hazımsız kişi uA'ya nefret-kin kusayım derken Oğuz Altay'a neden laf deniliyor anlayamıyorum ?

Denilen laflara bak Allah aşkına ?

Peygamber mi denilmedi , başkanla nasıl görüşürmüş, bizi temsil etmiyor diyeni mi ararsın neler neler..

O zaman açıklamalarını dikkate almazsın olur biter...

Abicim g.. mi konuşması gerekiyor artık Liverpool teknik direktörünün istemiyor demesini anlamak için? Almayacaklar aga istemiyorlar Seneijderi Liverpool falan

Liverpool son 5 yildir nerede? Bir tek kalanlari basarili bir Tarih baska hic bir arti degeri kalmadi Liverpool'un... Gidip Ingiliterede 10'culuga oyniyan bir takimda ne isin olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt