Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijderde pozitif hava devam ediyor mu ?

sedat doğan : Takımımız bugüne kadar kazandıklarını kendisi kazandı taraftarımız transferle değil takımla ilgilensin, transfere iyi dersin kötü, kötü dersin iyi çıkar.

edit: yazdığımı okudum bende anlamadım adam hipnoz etti radyospor dinleyenlerini :D

sedat doğan büyük transfer yapılmadan büyük takım olunmaz bunu öğren önce.

Rijkaard'ın 6 galibiyetlik serisinde tarihimizin en iyi futbollarından birini oynuyorduk, ama Polat yönetimi Rijkaard gibi bir hocayı taşıyacak kalitede değildi ne yazıkki.

Ünal Aysal ile çalışsa çok daha başarılı olurdu Rijkaard.

bence rijkardla alakası yok kadro çok iyiydi o zaman keita kewell falan olmasa görürdüm rijkardı

Rijkaard'ın 6 galibiyetlik serisinde tarihimizin en iyi futbollarından birini oynuyorduk, ama Polat yönetimi Rijkaard gibi bir hocayı taşıyacak kalitede değildi ne yazıkki.

Ünal Aysal ile çalışsa çok daha başarılı olurdu Rijkaard.

Rijkard hoca yaptiniz ya bu ülkede. rijkard kim ?! Barca haric nerde basarili olmuski ve zaten ordanda iplerini elinden kacirdi. Barca gibi systemi alt yapisindan cruyfdan kurulmus bir camiada basari olamiyorsan hocaligi birak masör bile olamasin. barca gibi takim kendini yönetiyor resmen. daha dogrusu system yönetiyor. hoca orda sadece bir kule olarak duruyor A takimlarinda maksat birisi dursun baslarinda. zaten guardioladan sonra gelen yardimci hoca ki oda durmakdan baska bir sey yaptigi yok. Hollanda milli takim dahil hic bir basarisi olmayan rijkard en büyük sansi barca gibi takimin basina getirilmesi olmusdur.

Cidden Galatasaray'da transfer bitmez lafını bir kez daha anlamlandırdık, helal olsun ne diyelim :asd:

Polat yönetimini zerre kadar sevmem yalnız , şimdiki yönetime tek artısı 1 tane başkan vardı.Bu yönetimde herkes kafasına göre başkan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt