Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dünde aynısını söyledi ben bu adamın spor programlarından sıkıldım sneijderle ilgili en ufak olumlu şey yok nerde olmaz diyen adam var onu bulup yorum yaptırıyo vitali vardı dün bugünde ingilteredeki yazar oğuz altay yalanmı söylüyo o halde

Oğuz Altay yalan söylemiyordur ama ona bunları söyleyende bizim yöneticilerimiz..Yine bizim yöneticiler cuma biticek,pazartesl biter,en geç salıya bu iş tamam dedi..Ben şahsen pazartesi gelir diye bekliyordum ama bence de bu iş uzar gider gibi umarım uzamaz

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Oğuzhan Öztürk ‏@mroguzhanozturk Lütfen kağıttan uçak yapıp havaya atmayın, Galatasaraylılar onu Sneijder'i taşıyan uçak sanıp inmesini bekliyorlar.

bu kisileri tek tek kayit ettim Sneijder gelince ana baba dalacam aighttt :trollface:

Arkadaşım ben kimseyi karalamıyorum. İlk olarak yazdığımı bir oku. Ben orada bir eleştiri yapıyorum. Kelimeleri yanlış kullanıyorsunuz.

oyalıyo başkan dedinde onu söyledim sonuç olarak bizim durumumuz çok belirsiz bu konuda haklısın bi net açıklama lazım

Stoper Sol bek diyorsunuzda F.Terim farkında değil mi ??

Sneijderle zaten Baskan ilgileniyor

Diğer yöneticiler napıyor ? gidip hallediyorlardır belkide sessizce.

Bence sadece taraftar ve basın sneijdere odaklandı.Yönetimden sadece Baskan Sneijder isiyle mesgül diğerleride öbür transferleri yapsınlar. :yenieek:

umarım oyledır ama tecrubelerım oyle demıyor hıcte. bununla ugrasılır son gune kadar olur veya olmaz. son2 gunde apar topar 4-5 mıl verılır angelo falan alınır

Özgür sancar : bu transfer bence perşembe cumada netleşmez .sneijder 2 hafta bekleyip opsiyonlarin artmasını bekliyor .1. Sınıf takımlardan teklif bekliyor

Zibidi herif zaten kafadan uyduruyor ama kuş felan herhalde baksanıza güya 1.sınıf takımları bekliyomuş. Galatasaray kaçıncı sınıf ulan duyumcu müsvettesi. Taşımayın ya şu herifleri valla nevrim dönüyor.

Olması imkansız ama sneijderin bizi oyalaması zoruma gidiyor.Sneijdere odaklanıp hiç bişey alamamaktan korkuyorum :/

o olursa yıkım olur bizde ben uzun süre foruma giremem moral bozukluğundan maçları izlerken her yerde sneijder ararım ah ulan ara pasını sneijder atıcaktı deriz bunun yokluğunu yaşamadıkmı şampiyonlar liginde yaratıcı oyuncu lazım şu an yok bizde meloda o yönden iyi değil gördük

Zibidi herif zaten kafadan uyduruyor ama kuş felan herhalde baksanıza güya 1.sınıf takımları bekliyomuş. Galatasaray kaçıncı sınıf ulan duyumcu müsvettesi. Taşımayın ya şu herifleri valla nevrim dönüyor.

Turkıyede 1. sınıf takımmı var nıye polyannacılık oynuyorsunuz bırader bu kadar duygusal olmayın

daha halen sahte tweet leri tasiyan sabirsiz arkadaslarimiz var hey gidi Galatasaray hey .. Senin taraftarin olmak icin enazindan bir OSS sinavi olaydi da bari de biraz mantikli dusunen arkadaslarimiz olurdu .

Sneijder'İn öyle 3-5 günde bitmeyeceği belli idi. Hem eksikler giderilsin diye, hem de taraftarın tepkisini dindirmek için bu sürede stoper ve sol bek halledilseydi şimdi Sneijder için aman kazanmış olacaklardı. Ayrıca Sneijder'i alamazlarsa da büyük rezillik olacak. Podolski,Shaqiri, Suarez derken...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt