Dogan tuna
Sarı Üye
- 12 Haziran 2011
- 582
- 0
- 976
Ynt: Transfer Nöbeti
Bitince ne olacak
Bitince ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünde aynısını söyledi ben bu adamın spor programlarından sıkıldım sneijderle ilgili en ufak olumlu şey yok nerde olmaz diyen adam var onu bulup yorum yaptırıyo vitali vardı dün bugünde ingilteredeki yazar oğuz altay yalanmı söylüyo o halde
Fernando meira stoper. Gitti sezon ortasında bizi adnan başkan stopersiz bıraktı. Uefa'da kewell stoper oynadı sağolsun adnan başkan.
Kaka sözleşmesi fesh edildi diye duydum eğer doğruysa ah kaka yı getirsek sneijder ortada kalsa çok sevinirdim ama bunun olmasıda zor![]()
Arkadaşım ben kimseyi karalamıyorum. İlk olarak yazdığımı bir oku. Ben orada bir eleştiri yapıyorum. Kelimeleri yanlış kullanıyorsunuz.
Bitince ne olacak
güzel kafa![]()
Stoper Sol bek diyorsunuzda F.Terim farkında değil mi ??
Sneijderle zaten Baskan ilgileniyor
Diğer yöneticiler napıyor ? gidip hallediyorlardır belkide sessizce.
Bence sadece taraftar ve basın sneijdere odaklandı.Yönetimden sadece Baskan Sneijder isiyle mesgül diğerleride öbür transferleri yapsınlar. :yenieek:
Nereden biliyomuş bu zibidi töbe yarrabim ya![]()
bonservisi elinde.Son maçta oyunna girdi 10*15 dk sonra kk yedi yarım dnm kiralık gelse yeter ama şlde oynayamıyor
Bitince ne olacak
Özgür sancar : bu transfer bence perşembe cumada netleşmez .sneijder 2 hafta bekleyip opsiyonlarin artmasını bekliyor .1. Sınıf takımlardan teklif bekliyor
Olması imkansız ama sneijderin bizi oyalaması zoruma gidiyor.Sneijdere odaklanıp hiç bişey alamamaktan korkuyorum :/
bonservisi elinde.Son maçta oyunna girdi 10*15 dk sonra kk yedi yarım dnm kiralık gelse yeter ama şlde oynayamıyor
Sabah kalkip buyuklerimizin ellerini opecegiz bayram varmis gibi kapi kapi dolasip hasret gidertecegiz neolsun
Zibidi herif zaten kafadan uyduruyor ama kuş felan herhalde baksanıza güya 1.sınıf takımları bekliyomuş. Galatasaray kaçıncı sınıf ulan duyumcu müsvettesi. Taşımayın ya şu herifleri valla nevrim dönüyor.
Ben zaten hayal kurdum da gelse bence oynar ş.liginde görev almadıysa bence sneijder den daha çok katkı verir.