- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
Cevap: Transfer Nöbeti
Sadri şener görmesin o adamın tipi
Sadri şener görmesin o adamın tipi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray 1.sınıf takım değil diyenlere
Hayırdır,bir sıkıntınız mı var?
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Demin Ünal Aysal'ı gördüm şansa; "Sneijder'de en ufak negatiflik yok ama Inter'den parasını tahsil edemiyor, cumaya dek transfer biter" dedi
lan bi tane kız var tutturdu arkadaş gel görüşelim gel görüşelim bi git ya başımdan dersim var transferin açıklanma ihtimali var oooo![]()
Oğuz Altay kim arkadaşlar? bırakın bu işleri. Koskoca başkanın işi gücü yok bununla telefonda konuşacak. Ultraslan hala çok önemli falan zannediyor kendini galiba. Muhtemelen bu dediğim için çok tepki olacak bana karşı ama önemli değil. Siz de madem Oğuz Altay'ın dediğine inanıyorsunuz, bu adam perşembe cuma açıklanır demedi mi, neden burdasınız çok inanıyorsanız?
Provakötörmü deniliyodu la buna şimdi o tarz bir şey![]()
Demin Ünal Aysal'ı gördüm şansa; "Sneijder'de en ufak negatiflik yok ama Inter'den parasını tahsil edemiyor, cumaya dek transfer biter" dedi
Şu noktada anlaşamıyoruz 1. sınıf takım olmak başarı veya ani bir patlama ıle ölçülemez. 105 yıllık tarihte 1 kere final görememiş 1 Türk klubu. Tamam 2000 yılında çok büyük başarı yakalandı ancak o zaman bile grupta 3. olup uefa ya geldik abi. Başarı başka şey 1. sınıf Top Class lık ayrı şey:yenieek:O banlanan arkadaş galatasaray hiç bir zaman 1.sınıf olmadı yazdı. Hayır oldu 2000 yıllarda bu takım real dediğiniz takımı kaç kere yendi. süper kupayı aldı ellerinde. Dortdmund dediğiniz takımı hallaç pamuğu gibi attı.
Şimdi haklısınız ama galatasaray hiç bir zaman 1.sınıf takım olmadı demek haksızlıktır.
bizlere yakışmaz
Oğuz Altay kim arkadaşlar? bırakın bu işleri. Koskoca başkanın işi gücü yok bununla telefonda konuşacak. Ultraslan hala çok önemli falan zannediyor kendini galiba. Muhtemelen bu dediğim için çok tepki olacak bana karşı ama önemli değil. Siz de madem Oğuz Altay'ın dediğine inanıyorsunuz, bu adam perşembe cuma açıklanır demedi mi, neden burdasınız çok inanıyorsanız?
lan bi tane kız var tutturdu arkadaş gel görüşelim gel görüşelim bi git ya başımdan dersim var transferin açıklanma ihtimali var oooo![]()
1'nci sınıf demek, 1'nci seçilmek demek değildir. o zaman o listeye göre real 2'nci, münih 4'üncü, manu 8'inci hatta inter 32'inci sınıf.
Bende Sneijder olsam Inter'in bu yaptiklarindan sonra parami onlara birakmam. Yani Sneijder teklifimizi kabul etmis bile. Artik 'bu saatten sonra gelme' - 'bizle oynuyor' gibi yorumlar sacma olur.