Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hiç tanımadığım eve giderken yolda bakakaldığım daha sonra twitterda karşıma çıkan kızla nasıl tanışabilirim ( kızın o olduğuna eminim) :D GENEL SOHBET'de yazdım ama kimse bakmayınca bir yardım eli lazım :D Sanırım netten tanışacağım kesin ama nasıl yapayım abilerim :(

kızı takip et

Sürekli foruma tel.den yazıyordum belki uğur getirir diye pc den yazayım dedim.

İnşallah bu akşam olumlu veya olumsuz bir haber alırız da bu işkence biter

Bugünkü haberler

QgVGD.jpg

Akşamüstü Inter Milanın klüp binasını aradım muhasede bayan Clarissele konuştum. Kendisiyle Kral Hakan Şükürün İntere transferinden beri görüşmüşlüğüm var. Sneijder nereye transfer oluyor en doğru bilgiyi sizden alabilirim diye düşündüm dedim. Sezai Bey durun bakayım dedi. Gidenler dosyasını açayım bir saniye dedi. Bekliyorum teşekkür ederim dedim. Evet bir saniye, Wessleeey Sneijder evet bakıyooruuum evet, bir saniye evet Galatasaray SC Turchia ya gidiyormuş bilgisayarda ki son bilgi bu dedi. Bilgi için çok teşekkür ederim bayan Clarisse dedim. Rica ederim dedi.

fU2J5.jpg

İnterin başkanı Morattiyle biraz önce konuştum. Akşamüstü antremanı için gelmiş tesislere. Sizle daha öncede konuşmuşluğumuz var mı hatırlayamadım bu yeni numarama nasıl ulaştınız diye sordu. Muhasebeden Clarisse Hanımdan aldım dedim. Anladım, transferle ilgili olarak Sneijdere şuraya gitmelisin buraya gitmelisin demem doğru olmaz o kendi karar verir ama Galatasaraya transfer olma ihtimali var bunu size söyleyebilirim dedi. Teşekkür ederim, iyi günler dedim.

QfhUm.jpg

Biraz önce bayan Clarisse aradı, ağlıyor telefonda. Ne oldu bayan Clarisse dedim. Başkan Moratti size cep telefonunun numarasını verdiğim için beni azarladı dedi. Çok üzüldüm, sizi de zor durumda bıraktım, kusuruma bakmayın dedim. Ağlamaklı şekilde önemli değil dedi.

Hiç tanımadığım eve giderken yolda bakakaldığım daha sonra twitterda karşıma çıkan kızla nasıl tanışabilirim ( kızın o olduğuna eminim) :D GENEL SOHBET'de yazdım ama kimse bakmayınca bir yardım eli lazım :D Sanırım netten tanışacağım kesin ama nasıl yapayım abilerim :(

Direk böyle yaz.

Valla Gökhan ben yarin olacak gibi hissediyorum sabah'tan beri.

Ben gece birşeyler olacak gibi hissediyorum.

Perşembe veya Cuma olmasın da. Bugün veya yarın olsun farketmez. Oyuncuların Mmaç konsantreleri bozulmasın.

Benim tek korkum hem inter hemde oyuncunun bizi kullanmasi, baskan bizzat ilgileniyor ve çok istiyor, bülent tulun neden şu an isvicrede voleybol macinda bu is olumlu yada olumsuz bitti anlami çikar bundan dedi, floryada bu rakamlar soğuk havalara neden oldu ve tulun yüzünden baskan ve hoca 3-4 ayda bir görüşüyor, oyuncunun talibi yokken bu kadar beklemesinin nedeni nedir vb....

Bugünkü haberler

QgVGD.jpg

Akşamüstü Inter Milanın klüp binasını aradım muhasede bayan Clarissele konuştum. Kendisiyle Kral Hakan Şükürün İntere transferinden beri görüşmüşlüğüm var. Sneijder nereye transfer oluyor en doğru bilgiyi sizden alabilirim diye düşündüm dedim. Sezai Bey durun bakayım dedi. Gidenler dosyasını açayım bir saniye dedi. Bekliyorum teşekkür ederim dedim. Evet bir saniye, Wessleeey Sneijder evet bakıyooruuum evet, bir saniye evet Galatasaray SC Turchia ya gidiyormuş bilgisayarda ki son bilgi bu dedi. Bilgi için çok teşekkür ederim bayan Clarisse dedim. Rica ederim dedi.

fU2J5.jpg

İnterin başkanı Morattiyle biraz önce konuştum. Akşamüstü antremanı için gelmiş tesislere. Sizle daha öncede konuşmuşluğumuz var mı hatırlayamadım bu yeni numarama nasıl ulaştınız diye sordu. Muhasebeden Clarisse Hanımdan aldım dedim. Anladım, transferle ilgili olarak Sneijdere şuraya gitmelisin buraya gitmelisin demem doğru olmaz o kendi karar verir ama Galatasaraya transfer olma ihtimali var bunu size söyleyebilirim dedi. Teşekkür ederim, iyi günler dedim.

QfhUm.jpg

Biraz önce bayan Clarisse aradı, ağlıyor telefonda. Ne oldu bayan Clarisse dedim. Başkan Moratti size cep telefonunun numarasını verdiğim için beni azarladı dedi. Çok üzüldüm, sizi de zor durumda bıraktım, kusuruma bakmayın dedim. Ağlamaklı şekilde önemli değil dedi.

bu hatunu görünce niyeyse içim gıdıklanıyor lan :asd:

Aziz yıldıvımdan ilk acıklama nevemize sokucaz

Benim icinde 1. sinif, ama gercekleri de unutmamak lazim. Olaya tek tarafli bakarsak tabi ki 1. sinif. Sonucta taraftariz.

İç ve dış düşmanlara karşı kan kussanda,kızılcık şerbeti tükürüyorum diyeceksin.Lavuklar şike ile sözde şampiyon oldular tık yok.Bizim kendi taraftarımız hala neyin peşinde.1.sınıf takım olmasan,kendine güvenmezsen zaten bu isimleri transfer etmeye kalkışmazsın.

Beyler bu sponsorluk işleri falan yalan. Adam bildiğin İngiltire'de ki üst düzey kulüplerden teklif bekliyor. Transfer döneminin sonuna kadar beklicem demesinin sebebi de bu. Bu transferin belli olması en az 1 hafta sürer. Eğer istediği teklifler gelmezse bize imza atar.

Ben bu forum ahalisini anlamadım.Yönetim resmı açıklama olmadan hiç bir şeye itibar etmeyin diyor..akşam sırf bir yönetici bağlansın diye rokun ve ayı yoginin kolpa haberine itibar edip yönetime saydırılıyor.başkan tarftarın güvendiği birinden haber yolluyor gene saydırılıyor..illa sagdan soldan kolpa duyum gelsin diye beklenıyor.adam kabul etse sadece sözleşmesi hazırlanması maddelerınde mutabık kalınması 3 gün sürer yahu ne bu sabırsızlık

facebookdan buldum ekledim kabulde etti twitterdan takip ettim oda followladı. Etkileyici bi şekilde nasıl girerim lafa :D

Bir daha görene kadar be abi :(

olm kabul ettiyse o zaman direk aynen böyl böyle oldu düşüncelerini söyle lafada biliyorum biraz saçma ama başka alternatifim yoktu falan filan de işte olum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt