Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o listeyi tuvalete atarim sifonu cekmek,her seferinde iserim o listenin ustune

Naniyle ilgili bi durum varmı ?
tadim tuzum kalmadi soguttular futboldan kani bozuklarAbi bunlar Yıldırım demirörenin kararları değil. Kalıbımı basarım onun kararları değil. Sadece kukla. Söyleneni yapıyor. Kimin söylediğini de hepimiz çok iyi biliyoruz. Özerk TFF diyorlar sonra.
Nani ve Carlinhos geldiği taktirde;
Lig;______Muslera__________
Sabri__Semih__Chedjou__Carlinhos
____Hamit___Melo___Selçuk___
______Nani______Sneijder______
___________Burak_____________
Avrupa;___Muslera__________
Eboue___Semih___Chedjou___Carlinhos
_____Hamit___Melo____Selçuk_____
______Nani_________Sneijder
___________Drogba______________
premier ligden kötü bir oyuncu çıkamayacağı kanaatiyle jem karacanı bir denemenin iyi olacağını düşünüyorum. arsenalin ikinci takımındaki oğuzhanın yaptıkları ortada...
Bana kalsa, ben Engine'e sol tarafi emanet ederim
ama iste...![]()
Ligde form tutmayan yabancılarla mı Avrupa maçına çıkacaksın?
iyi ki sana kalmamış o zmn Arif. Sana kalsa Şener yerine Ozanı koymuştun sağ beke![]()
![]()
Ya beyler suna bakin ya. Futbolu böyle güzellestiren baska biri varmi? Resmen futbolun babasi.
Hep beraber !
If you had a choice then
what would you choose, to do.
I can live without money,
I can live without the fame and
if every day was sunny I can live
without the rain and if I ever went
up to heaven I will fall right back
down that life wouldnt be living,
cause your the one I couldn't live without.
o listeyi tuvalete atarim sifonu cekmem,her seferinde iserim o listenin ustune

Aynen. Ya gercekten anlamiyorum bu kafalari ya. Birakin bari ligimiz deger kazansin. Bu sekilde biraz zor. Kulüpleri hem prestij hem ekonomi anlamda + türk futbolcularin gelecegini zora sokan sacma bir uygulama.
Yani bu tip beyinsizler nasil yorumcu olmus anlamiyorum gercekten yani.
Ligde hiç oynamayacaklar diye bir kaide yok. Özelliklede Drogba için.
Bugün, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkan Adayı Sayın Serdar Adalı’nın Düzce Beşiktaşlılar Derneği'nde vermiş olduğu talihsiz beyanat sırasında, bu sezon Beşiktaş maçlarının bir kısmını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacağı şeklinde bir ifadesi olmuştur. Kulübümüzün ne mevcut Beşiktaş yönetimine ne de Sayın Adalı’ya bu konuda herhangi bir taahhüdü olmamıştır. Yanlış anlaşmalara mahal vermemek adına bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşırız."