Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Genelde cok ciddi duyumlari olur. Yani ben inaniyorum.

tumblr_inline_mhit11ktId1qz4rgp.gif

Tremoulinas da bakiyorum kimsenin dilinden düsmüyor. Daha bir kac hafta önce herkes Carlinhos gelsin diyordu. Ben pek izlemedigimden öylesine Tremoulinas'i öneriyim dedim, baktim gündem degisti. Yok yok biliyorum ben bu isi.

Juanjo Juan José Carlo Carlos Maribel gelme ihtimali var beyler

nasil begenen var mi bu elemani?

arkadaşlar necati noldu birde Gökhan zan a sözleşmesi uzatılmamış neden acaba ?

melo, nani, tremolinas, muslera, chedjou, dany, eboue, sneijder, drogba, amrabat

tam 10 tane etti

2014 icin destekledigim takimin macini izliyorum sIk sIk. Belcika.

Şu seçim günü bekleniyor, seçime kadar bişey olmaz artık vs. gibi saçmalaıklar nedir, anlamıyorum.

Başkan seçime tek aday olarak giriyor, bişey ispatlamasına gerek yok.

Transferleri Sportif A.Ş yapıyor, ve başında Başkanımız var. yani transferle seçimin alakası yok.

Bu seçim bekleniyorun mantığı nedir biri açıklarsa sevinirim.

beyler bu forumun taa kuruluşda bir adam vardı,forumu kapatmışmıydı neydi ,büyük olaylar olmuşdu ,birisi hatırlatsa olayıda hem eskiyi anma hemde bu zatı hatırlatma yapsak iyi olmazmı ??

Ve keske Amrabat'in yerine Mirallas'i alsaydik. Amrabat'a göre pozisyonlari farkli olsada, cok daha efektif olurdu kendisi. Neyse artik Nani'lerden bahsediyoruz.

melo, nani, tremolinas, muslera, chedjou, dany, eboue, sneijder, drogba, amrabat

tam 10 tane etti

Dany-Amrabat tribünde beklese sorun yok ama diğerlerinden kimi yedekte bekletebiliriz ki ?

Diyelim ki 6+2 geri geldi.Eboue kulübeye al yerine Sabri/Hamit'i koy yine yetmiyor.:SS::SS::SS::SS:

Hem Melo hemde Nani'nin alınma ihtimali yok bence.

Şu belçika milli takim kadrosu bayiliyorum ya...

Hazard mertens fellaini de bruyne mirallas benteke witsel wermaelen chadli kompany courtoıs lukaku daha neler neler :SS:

Birisi Hakan Albayrak mı dedi ? Ben onun duyumlarının hayranıyım, nerde kendisi, bir imzalı duyum isteyecektim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt