Gökhan Inler olmazsa olmazdir, yoksa bu seneyi kanser olarak geciririz. Sabri'nin, Hakan'in 11'de oldugu maclari düsünmek bile istemiyorum.
Bu transfer menajeri ikna etmek ve gereken nakiti ortaya koymaktan geciyor, su transferde feda falan diyemezsin, gökhan inler bir yildizdan fazlasidir, böyle oyuncular özel ilgi ister.. fatih hocama güveniyorum, ama yönetiminde elini cebine atmasi lazim. neyse 10 milyonu biz koyduk diyelim 4-5 milyonu da iki sponsor bulup halledersin, cok mu zor? hani anlamiyorum bizim 7-8 transfere ihtiyacimiz yok, iki transfer yap rahatina bak. yönetim daha neyi kesmek istiyor? chedjou 6 milyona geldi, tremoulinas 4-5'e biter. 10 milyon bonservise 2 transfer yaptin ++ 15'i de gökhan'a ver 25 milyon. bizim her sene transfere harcadigimiz para en az 25 zaten, daha gönderilecek oyunculardan az cok birseyler gelecek. maddi anlamda bizi zorlayacak bir durum yok, fener'in sampiyonlar ligine kalma ihtimali yine cok düsük, playoff rakiplerini gördüyseniz bana hak verirsiniz, tüm para bize geliyor 7-8 falan yapar bu da.