Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir kere fazla transfer yapmak isteyen arkadaşlar olabilir ancak az transfer makbuldür buyuk takımlara bakalım ,senede 3-4 oyuncu alıyolar.

Belli bir sistem oturuyor

Bir iki hamle yaparsın

Maç içinde hocamız zaten başka başka sistemlere geçiyor

Malum yabancı sınırı

Belli bir sistem oturuyor

Bir iki hamle yaparsın

Maç içinde hocamız zaten başka başka sistemlere geçiyor

Malum yabancı sınırı

Yabancı sınırı çok zorluyor bizi gökhan yada ardayı alıp bu işi çözmeliyiz en kötü nuri.

733235_Galatasaray_SK.jpg

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Biraz genc yetenek lazim bize.tamam burada cok yok ama en azindan goze batanlari alsak

1-2 tane alınabilir ama

Kaç senedir al al bir adım ileri atan yok

Fene.r ne adamlara 4-5 verdi

Orhan,Serdar,Hasan Ali vs

Hangisi adam oldu

Genç yetenek kavramını abartmamak lazım

Gökhan Inler olmazsa olmazdir, yoksa bu seneyi kanser olarak geciririz. Sabri'nin, Hakan'in 11'de oldugu maclari düsünmek bile istemiyorum.

Bu transfer menajeri ikna etmek ve gereken nakiti ortaya koymaktan geciyor, su transferde feda falan diyemezsin, gökhan inler bir yildizdan fazlasidir, böyle oyuncular özel ilgi ister.. fatih hocama güveniyorum, ama yönetiminde elini cebine atmasi lazim. neyse 10 milyonu biz koyduk diyelim 4-5 milyonu da iki sponsor bulup halledersin, cok mu zor? hani anlamiyorum bizim 7-8 transfere ihtiyacimiz yok, iki transfer yap rahatina bak. yönetim daha neyi kesmek istiyor? chedjou 6 milyona geldi, tremoulinas 4-5'e biter. 10 milyon bonservise 2 transfer yaptin ++ 15'i de gökhan'a ver 25 milyon. bizim her sene transfere harcadigimiz para en az 25 zaten, daha gönderilecek oyunculardan az cok birseyler gelecek. maddi anlamda bizi zorlayacak bir durum yok, fener'in sampiyonlar ligine kalma ihtimali yine cok düsük, playoff rakiplerini gördüyseniz bana hak verirsiniz, tüm para bize geliyor 7-8 falan yapar bu da.

aynen olay bu kadar basit. bizim bu gördüğümüzü onlar göremiyor mu? takımda senijder drogba burak varken 433 veya 451 oyanayamazsın zati. tek yol 4312. eksik yer melonun yeri ve solbek. solbek türk yok. melonun yerinde ise gökhan inler gibi bir adam var. maddi külfet hayatta olmaz. fb asla şlye kalamaz. arsenal milan schalke zenit o.lyon. nasıl eleyecek bunları. gökhan gönül bile seneye 65 maçın tamamını oyanayacağız diyor. şimdiden uefaya gitmeyi kafalarına koymuşlar zati.

gökhan inler transferi ile 5 türkü bulmuş olacaksın. seneye de arda'yı alırsın al sana 6 türk. istediği kadar ötsün tff. kasaba minnet etmezsin yani. elindeki gereksiz adamları da gönderirien 2-3 tane türk rotaston oyuncusu al bitti gitti. umarım bizim gördüğümüzü floryadakiler de görüyordur.

yerli kalite miz az ve kısıtlı iken jem ,töre , ekinci ,frei ... gibilerine saldırmamak olmaz

bizim sormamız gereken soru hakan balta- carlinhos melo-inler veya sabri -eboue arasında kalite farkları hangisinin lehimize olduğudur bu 3 mevkiden biri türk olmak zorunda

yerli için bence türkiyeden çok gurbetçilere yönelmek daha mantıklı en kötüsü bile iş yapıyor.

Ynt: Transfer Nöbeti

Aslında Muslera'yı iyi bir fiyata satıp o kaynakla Gökhan ve Onur transferlerini yapabiliriz. Nani de geldi mi ohh :)

bizim sormamız gereken soru hakan balta- carlinhos melo-inler veya sabri -eboue arasında kalite farkları hangisinin lehimize olduğudur bu 3 mevkiden biri türk olmak zorunda

Yabancı olarak hangisini istersin diye sorsan bu üçünden ilk tercihim Melo olur ama kalite farkı olarak en yakın Gökhan. Diğerleri arasında uçurum var.

bence riera varken yerli solbek almamız dfaha mantıklı riera yollanamayacak ve çokta kötü değildi hatta sol önde denenebilir bu yıl

aslında beklerden çok en acı taraf kalede yabancı hakkını kullanmamız yıllardır yerli kaleci çıkartamıyoruz

birde bazı maçlarda yekta çok iyiydi bu çocuk üzerindede durmalı hoca. hoca bu son 2 senede sadece emre,semih i çıkardı diğerleri olmuş isimlerdi halbuki hocanın en büyük özelliklerden biri yetiştirmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt