Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1milyon edecek adama 6 milyon verdik daha ne yapmalarini bekliyosun

Senin gorusundur, saygi duyarim.

Bence kalitesi itibariyle cok sey katardi ve herseyden once 6 milyon euro baya da iyi fiyat.

Biri pesin para teklif etti, digeri vadeli. Baya bir yazik oldu.

Sissoko-leiva göbeği her halükarda şampiyonluğa oynar. Adam 100 m euroyla geliyor başkanlığa ama bjk ne hallere düşer belli değil. Bir batarsa tam batar, kümeye kadar yolu olur o batışın

Bence kalitesi itibariyle cok sey katardi ve herseyden once 6 milyon euro baya da iyi fiyat.

aman kardesim 6m edecek turk futbolcu falan yok,oyle bir dunya yok yani.sneijder 7,5 alper 6,tükürürüm boyle sisteme ben

aynı mantıkla amrabat içinde 8 çok iyi fiyat,sağdan soldan yardırıyordu. alper i tüm sezon izledim sırf kontenjan düşecek diye 6 + 2 oyuncu verildi. bu kadar abartılacak bir performansı yok. şut hiç yok adamda asist yapacak oyun anlayışı yok. en iyi yaptığı şey arada dikine kat etmek. doğru dürüst forma şansıda bulamayacak takımda göreceksiniz.

Biz La Liga'ya Messi, Ronaldo var diye dünyanın en iyi ligi diyorduk birde Neymar'dan sonra Gareth Bale'de Real Madrid'e gelirse o ligi düşünemiyorum. O değilde ayda 40 TL verip kendi ligimizin orta sıra futbolcularını izliyorken bu yıldızları bedavaya izleyecek olmamızda çözemediğim ve çözemeyeceğim bir durum.(alıntı)

Sissoko-leiva göbeği her halükarda şampiyonluğa oynar. Adam 100 m euroyla geliyor başkanlığa ama bjk ne hallere düşer belli değil. Bir batarsa tam batar, kümeye kadar yolu olur o batışın

nerden çıkardın 100m ile geldiğini, aysal da 100m ile geliyordu ilk iş hisse seneti satışı oldu :asd:

seçilmek için başkanların vaadler vermesi normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt