Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

amk bu transfer dönemi çok fena salladı ama nolur bilinmez fener talip olsa da sanmam alamaz

dün burda transfer listesi vardı özeldenn biri yollasın

madem fener bizim almak istedimiz oyunculara talip sirf fiyat artirmak icin aynisini bizde yapalim, fener kime el atiyorsa bizde onlara talip oluruz fiyati cikaririz, görsünler nasil oluyormus belki birdaha yapmazlar

yanlış hatılamıyorsam gürcan bilgiç kuyt ın sözleşmesinde en çok kazanan maddesi var demişti yani nani filan gelirse kuyt da köşe olur zor alırlar nani yi ardayı

"TERİM'İN İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM"

22 yaşındaki forvetin transfer sürecini değerlendiren kulüp başkanı İbrahim Kızıl "Bütün büyükler peşinde. Fatih Terim'in Cenk'i istediğini biliyorum. Geçtiğimiz günlerde menajerini Florya'ya çağırmış, görüşme yapmışlar" dedi.

Galatasaray teknik direktörü Terim'in görüşmesinin resmi olmadığını vurgulayan Kızıl "Bunlar henüz menajerler düzeyinde yapılan görüşmeler. Bana resmi olarak bir teklif gelmedi" dedi.

Cenk'e Galatasaray'ın yanı sıra yurtiçi ve yurtdışından pek çok takımın talip olduğunu ifade eden başkan Kızıl "Kulübün menfaatleri önemli. Kim daha fazla para verirse transferi o yapar" ifadelerini kullandı.

SERDAR DA HEDEFTE

İbrahim Kızıl, takımın sağ beki Serdar Kurtuluş'un da Galatasaray'ın radarında olduğunu söyledi. "Fatih Terim onun da menajeriyle görüşmüş" dedi.

Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta 2006-2009 yılları arasında ter dökmüştü. Her iki oyuncusuna da nereye gitmek istediklerini soracağını belirten İbrahim Kızıl "Biz futbolularımızın önünü kapatmayız. Hayatlarını kurtarmalarını biz de isteriz" şeklinde konuştu.

Boş verelim Nani'yi.

İnler'i almadığımız sürece Nani transferi bizi çok sıkıntıya sokar.(6+0+4 , 6+2+2 olarak değişse dahi.)

%99 Melo alınır.Sonrasında sol bek ve 4-5 yerli (Necati,Umut,K.Frei,Jem,Şener/Serdar ) alınıp transfer kapatılır.

Nani gelmese bile yardıran bir kanat şart. Emre çolak,aydın filan mı oynasın ne yapalım o zaman ?

F.Bahçe’den Nani atağı

Portekiz Milli Takımı’nın kampında 2 adamı olan Kanarya, Nani transferine girdi!

AMK

bu nedir dostlar varmı böyle bişey?

Bu nasıl haber yau...:D

Aziz Yıldırım: Hocanın kralını getiriyorum

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Hiç merak etmeyin. Hocanın kralını getiriyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni sezonda hocasının kim olacağı merakla beklenirken, yönetim sessizliğini koruyor. Kesin olan; yerlide karar kılınırsa, adaylar Ersun Yanal ile Mustafa Denizli. Yabancı adaylar arasında; Van Gaal, Marwick, Lucescu ve Le Guen var. Yeni teknik direktörün bir türlü açıklanmaması futbolcuları da iyice meraklandırdı. Bunlardan birisi de kaptan Volkan Demirel.

Volkan'ın Aziz Yıldırım'ı arayarak, "Başkanım, takım arkadaşlarım sürekli beni arıyor. Yeni hocamız kim söyler misiniz?" dediği öğrenildi. Yıldırım'ın yanıtı ise gizem yüklüydü: "Kaptan sen hiç merak etme, hocamız tamam. En kralını getiriyorum. Bizi şampiyon yapacak bir teknik direktör ile anlaştım. Ama şu anda ismini sana da söyleyemem. Biraz daha sabredin."

Süper Lig - Aziz Yıldırım: Hocanın kralını getiriyorum - Süper Lig 2012-2013 - Futbol - Eurosport

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt