Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu ezikler tam mal toplulugu ya :D

30 yaşındaki Meirelese 10 milyon euro verdiler

32 yaşındaki Burno Alvese 5,5 milyon euro verdiler

30 yaşındaki Cardozoya 10 milyon eurodan fazla bonservis verecekler :D

Uzun süredir G.Saray’ın transfer gündeminde olan Manchester United’ın Portekizli yıldızı Nani hakkında başkan Ünal Aysal açıklamalarda bulundu.

Aysal, “Nani’den vazgeçtik. Bunun nedeni de biz Manchester United’a bu futbolcu için 10 milyon Euro bonservis veremeyiz. Nani’yi alırsak 7 milyon Euro’dan az öderim. Çok araştırdım, baktık, benim kafamdaki rakamlara alınamıyor. Bu yüzden de Nani artık bu şartlar altında gündemimizde değil” dedi.

Bu hberin neresi gerçekçi Başkan çok araştırmış :D

bu ezikler tam mal toplulugu ya :D

30 yaşındaki Meirelese 10 milyon euro verdiler

32 yaşındaki Burno Alvese 5,5 milyon euro verdiler

30 yaşındaki Cardozoya 10 milyon eurodan fazla bonservis verecekler :D

meirelese saçma sapan evet ama alves ve özellikle cardozo iş yapar

takiminda muslera-eboue-sneijder-selcuk-drogba gibi adamlar varken alperin pesinden aglamak,cardozo gelecekmis vah vah demek en iyimser tabirle karga hincalin dedigi gibi asaglik kompleksinden kaynaklaniyodur

Uzun süredir G.Saray’ın transfer gündeminde olan Manchester United’ın Portekizli yıldızı Nani hakkında başkan Ünal Aysal açıklamalarda bulundu.

Aysal, “Nani’den vazgeçtik. Bunun nedeni de biz Manchester United’a bu futbolcu için 10 milyon Euro bonservis veremeyiz. Nani’yi alırsak 7 milyon Euro’dan az öderim. Çok araştırdım, baktık, benim kafamdaki rakamlara alınamıyor. Bu yüzden de Nani artık bu şartlar altında gündemimizde değil” dedi.

nerde demis kime demis ne zaman demis,dedigi bildirildi dedigi ognerlilii pehh anasini ya

Acaba zarf mı atıyorlar diye düşünmüyor değilim. Fener gelsin istesin sonra açıklayalım mı diye düşünüyorlar. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamak zor.

meirelese saçma sapan evet ama alves ve özellikle cardozo iş yapar

renktaş Bruno Alves 2 sezon iş yapar oda eski formunu veremez

Cardozoda muhtemelen baska yere gitmez artık zaten agır oyuncu 2 yıl sonra koşamaz bile :D

değmez bence bu yaştaki oyunculara bu paralar

Gerçi ezikler baska türlü transfer yapamazlar çok para vermleri lazım karizma bi takım olmadıkları için

--------------------muslera----------------------

sabri---------semih--------chedjou---------solbek

---------hamit-------melo--------selçuk

--------------------sneijder---------------

-----------drogba-------------burak------

çok para harcamayacağız anlaşılan.sol beke bari avrupa da kendini ispatlamış bir adam alalım, kıyıp paraya.

renktaş Bruno Alves 2 sezon iş yapar oda eski formunu veremez

Cardozoda muhtemelen baska yere gitmez artık zaten agır oyuncu 2 yıl sonra koşamaz bile :D

değmez bence bu yaştaki oyunculara bu paralar

Gerçi ezikler baska türlü transfer yapamazlar çok para vermleri lazım karizma bi takım olmadıkları için

tamamda kim gelecek feneve ? agueromu gelecekki ona versinler yaşı gelmiş oyuncu iyi para için gelecek işte

La fener transfer yapinca agliyorsunuz , drogba/sneijder geldi bir formasini almamisinizfir :SS:

çok para harcamayacağız anlaşılan.sol beke bari avrupa da kendini ispatlamış bir adam alalım, kıyıp paraya.

ben sol beke Carlinhosun gelmesini çok istiyorum ya :D adam çok hızlı resmen Eboue'nin sol bek versiyonu iki kanatta akar bizim Carlinhos gelirse renktaş

bu kadrodan bir cacık olmaz sabri saç baş yoldurur hamitten kanat vari şeyler beklenir olmayınca kanser eder herkesi tüm sezon kanatsızlık sıkıntısı çekilir kitlenen maçlarda drogbaya top şişirerek açmaya çalışılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt