Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Erman

Engin

Emre

Yekta

Hamit

Selcuk

Yerli orta sahasi gayet yeterli.alper alper demeyin artik

+ Ceyhun-Kazım-Aydın

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum.Çoğu kişinin beğendiği Alper'den Kasımpaşa'daki Yekta çok daha iyiydi biraz daha forma şansı tanırsak.Ligde Melo'nun yerinde rahatlıkla oynar.Belki biraz yumuşak kalır ama Alper'i oraya monte etmeye çalışan Terim Yekta içinde aynısını düşünebilir.

Ünal Aysal inatla "6+0+4 muhabbeti" için TFF'nin netleşmiş bir kuralı değil sadece TFF'nin bir önerisi, kulüplere de danışılmadı, geçerliliği de yok henüz dedi yine.

Birde okay falan nedir ya.daha düne kadar sercan sararer diye aglayanlar vardi.gördük balonu.:D

neyin hedef şaşırtması carlinhos için mi yoksa şener için mi ne dönüyor açıkla o zaman

Yapılacak diğer transferlerin önü açıldı bu sayede , carli oldu gibi ama her ihtimale karşı nagatomo ve ya bordeux sol beki olur . şener ve ya serdar ama bugün serdar öne çıkmış serdar cenk ikilisine paket teklif yapacakmışız . culio yiğit gökoğlan verilcek büyük ihtimalle üstüne de 2 miyon gibi bi para . uğur bence alınacak ve akhisara kiralık verilecek.

Chedjou Carlinhos defansif eksiklerimizi kapatsin, Melo %100 ile oynasin, Sneijder durmadan sakatlanmasin, kimseye yenilmeyiz kolay kolay.

:yenieek:
+ Ceyhun-Kazım-Aydın

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum.Çoğu kişinin beğendiği Alper'den Kasımpaşa'daki Yekta çok daha iyiydi biraz daha forma şansı tanırsak.Ligde Melo'nun yerinde rahatlıkla oynar.Belki biraz yumuşak kalır ama Alper'i oraya monte etmeye çalışan Terim Yekta içinde aynısını düşünebilir.

İlk 1o a gireceğiz diyen adam Nani için 10 milyon veremiyor.Böyle bir mantık var mı.

Teknik adamın al diyorsa alacaksın.Sen oyuncunun ne kadar edebileceğini zaten bilmiyorsun ki afaki yorum yapıyorsun.

Şampiyonluğunda ve transferlerin ne kadar tesadüfü olduğu buradan anlaşılşıyor.

Seçimde inşallah karşısına birisi çıkar.

Şeçime kadar transfer olmaz artık...

12 gün beklemem artık...

Bugün'ün haberine göre; 22 yaşındaki forvetin transfer sürecini değerlendiren kulüp başkanı İbrahim Kızıl "Bütün büyükler peşinde. Fatih Terim'in Cenk'i istediğini biliyorum. Geçtiğimiz günlerde menajerini Florya'ya çağırmış, görüşme yapmışlar" dedi.

Galatasaray teknik direktörü Terim'in görüşmesinin resmi olmadığını vurgulayan Kızıl "Bunlar henüz menajerler düzeyinde yapılan görüşmeler. Bana resmi olarak bir teklif gelmedi" dedi.

Cenk'e Galatasaray'ın yanı sıra yurtiçi ve yurtdışından pek çok takımın talip olduğunu ifade eden başkan Kızıl "Kulübün menfaatleri önemli. Kim daha fazla para verirse transferi o yapar" ifadelerini kullandı.

SERDAR DA HEDEFTE

İbrahim Kızıl, takımın sağ beki Serdar Kurtuluş'un da Galatasaray'ın radarında olduğunu söyledi. "Fatih Terim onun da menajeriyle görüşmüş" dedi.

Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta 2006-2009 yılları arasında ter dökmüştü. Her iki oyuncusuna da nereye gitmek istediklerini soracağını belirten İbrahim Kızıl "Biz futbolularımızın önünü kapatmayız. Hayatlarını kurtarmalarını biz de isteriz" şeklinde konuştu

kazımı ne kadar laubali bulsam da çoğu zaman bu sene çok yararlı olacak gibi geliyor bana. bence oynadığı o kötü dönemde laubali hareketlerini saymasssak takımın en iyilerinden biriydi. hız teknik fizik ve şutu iyi bence kazımın ve yerli :yenieek:

Chedjou Carlinhos defansif eksiklerimizi kapatsin, Melo %100 ile oynasin, Sneijder durmadan sakatlanmasin, kimseye yenilmeyiz kolay kolay.

ikisininde eksiklerimizi kapatacağı konusunda şüpheliyim özellikle carlinhosu defansif anlamda iyi bulmuyorum eksiği çok bizim ligde birde bocalarsa sıkıntı olur onun yerine daha kaliteli Avrupa futbolunu bilen birisi benim için daha olumlu olur. takım defansı konusun da eksiğimiz çok fazla özellikle defans hattının liderlini yapıp oyunu okuyabilacakler mi soru işareti

Serdar - Cenk - Uğur - Serdar bunlar ne ya bunlarla mi Avrupa'da ilk 10 a girecez yerli oyuncu sart onu kabul ediyorum ama bunlar kesinlikle olmaz... Kimseyi satma takımı bozma yeter bunları alacağına transfer yapma daha iyi...

Yerli dediysek Arda Gökhan Kerim Jem bunları dedik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt