Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

serdar taşçı fenerle görüşmek için istanbul'a gelmiş oha biz neden almıyoruz böle oyuncuları hem yabancı kısıtlaması var hem de biz hala chedjou'nun peşinden koşuyoruz koy stopere semih ile serdar'ı beklerin o zaman full yabancı olabilir melo da oynar o zaman sneijder de kanat organizasyonsuz takım mı olur yahu ne var bu 4-1-3-2 de ?bebeğim selçuk bile sol içde oynamak zorunda kalıyor deli geli adam kovalıyıp yoruluyor ofansiif anlamda tam anlamıyla yararlanamıyoruz selçuk kitlenince oyun kitleniyor :S yok birader yok ben kadro kurmaktan sıkıldım artık kimi alırlarsa alsınlar isterlerse yekta oynasın melo'nun yerine ben yine desteklerim takımımı ama ligde şampiyonluk beni kesmemeye başladı artık şampiyonlar liginde yarı final olmadı uefa'da bir kupa daha almamız lazım 2000 de ki başarılarımıza takılı kalırsak ilerleyemeyiz

Transfer Nöbeti

Beyler melo'nun pilavlı sohbeti varmış meloculara duyurulur. Hata çikiletadan heykelini dikmişler pilavdan sonra ayin falan varmış.

Başkanın son 2-3 haftadır yaptığı açıklamalar geçmişteki açıklamalarına göre çok farklı..Yani zamanında ilgilenmediğimiz oyuncular için bile "Neden olmasın?", "Hocamız isterse alırız." tarzı açıklamalar yapan başkan son zamanlarda kimseyle ilgilenmiyoruz, aman çokta fifi tarzı açıklamalar yapmaya başladı :D Bana sanki son 2 seneden ders almış gibi geliyor,ser verip sır vermiyor neredeyse..Ben şu kadarını söyleyim ki, Nani ile ilgilenmediğimize kimse beni ikna edemez.Ha alırız, alamayız onu bilemem ama bu transfer için çalıştığımız gün gibi de ortada..

Minimum 20 maçını seyretmişimdir, bu adam Melo'nun yanında Hürriyet gibi kalır.

Evet evet, Chelsea'li Hürriyet buda demi. Geçen senenin ŞL bu senenin Uefa şampiyonu takımın değişmezi Nijeryalı Hürriyet. Haklısın :)

AMK gazetesinin haberine göre -ki bize en yakın gazete- Arda transferinde tek engel Chelsea imiş. Arda bu itici takım chelsea ile anlaşamazsa bize gelebilirmiş.

biz yine potuk vakası yaşamayalım da ama bu söylentiler çoğaldı ve arda hemen açılama yapardı hiç sesi çıkmıyor bu aralar ben rahat değilim açıkçası

serdar taşçı fenerle görüşmek için istanbul'a gelmiş oha biz neden almıyoruz böle oyuncuları hem yabancı kısıtlaması var hem de biz hala chedjou'nun peşinden koşuyoruz koy stopere semih ile serdar'ı beklerin o zaman full yabancı olabilir melo da oynar o zaman sneijder de kanat organizasyonsuz takım mı olur yahu ne var bu 4-1-3-2 de ?bebeğim selçuk bile sol içde oynamak zorunda kalıyor deli geli adam kovalıyıp yoruluyor ofansiif anlamda tam anlamıyla yararlanamıyoruz selçuk kitlenince oyun kitleniyor :S yok birader yok ben kadro kurmaktan sıkıldım artık kimi alırlarsa alsınlar isterlerse yekta oynasın melo'nun yerine ben yine desteklerim takımımı ama ligde şampiyonluk beni kesmemeye başladı artık şampiyonlar liginde yarı final olmadı uefa'da bir kupa daha almamız lazım 2000 de ki başarılarımıza takılı kalırsak ilerleyemeyiz

bizimkiler cok agir hareket ediyor o yüzden.. bekir-egemen-yobo ile dalga geciyorduk adamlar iki yeni stoper aldi bekir forma yüzü göremez artik. forvet + sol bek alip bitirecek adamlar. bizim devre arasindan beri ortada eksikliklerimiz. sol bek-orta saha-stoper..

623a6918-f76f-4555-86b1-cbd18ac1304a

Fellainiiiii :):D

bu yaz kampında imparatorun engin ile özel ilgilenmesi lazım sağlam bir engin baytar 10 tane alper potuk eder ligde sıkıntı çekmeyiz sağ açık sol açık orta saha her yerde oynar elimizde maden var kıymetini bilmiyoruz yahu

bence nani yerine orda kazımı kullanır.Eğer kazım istekli olursa iş yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt