Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yolanthe Cabau: Wesley, Türkiye'de mutlu yeni bir maceraya başlayacağını zannetmiyorum (Tuttosport)

sefa yılmaz ile şener de fenerbahçe'ye giderse gezi parkına gidip çare kerim frei yazıp kaçmayı düşünüyorum

Serdar Fener haberi nerden cikti ve niye kesin konusuluyor?

Bu arada; Bizim yönetim de uyumaya devam etsin.

Alper Potuk vakasını Arda'da yaşayacağımızı düşünüyor musunuz gerçekten?

Arda bu haberlerden sonra 2 kez açıklama yaptı. Birisi AMK Gazetesine diğeri ise Ntvspor'a.

Gazetede 'Beni sevenleri üzmem, düşünmeden reddettim' dedi. Ntvspor'da da Galatasaray taraftarı olduğunu yineledi.

Arda ne Emre, ne Alper'dir. Sizin için demiyorum ama Arda'ya kırgın olabilirsiniz hatta sevmiyor olabilirsiniz ama Arda'dan bunu beklemeyin, gitmez. Bunu her defasında açıklıyor.

Umarım bu chelsea gibi takımlar devreden çıkar da geri döner yuvasına.

Ellerine sağlık renktaş. Çok güzel yazmışsın.

yönetim yokki hamle yapalım..

dürüst yok Albayrak yok kimse yok...

kötü işler dönüyor

oyuncular kaptırılıyor. yanlış hamller

Nani gelirse bu yazdıgından utanmayacakmısın ? yazık sana bi transfer için başkanı sildin sneijderi drogbayıda babam getirdi dimi ? okadar borcu da babam bıtırdı dimi ? 2 yıl üst şampiyonlugu çeyrek finali babam yaptı dimi ?

Siz isim fanatikliği yapmaktan başka bir bk bilmiyorsunuz.

Şampiyonluklarda ufacık katkısı olduğunu düşünmüyorum.Unutma o küfür ettiğiniz ve benimde nefret ettiğim Adnan Polat dönemindede Şampiyon olundu.Ondan sonra gördük neler olduğunu.O zamanda zamanında küfür ettiğinizz adama ilk önce tapıyordunuz.Başkanlarla,futbolcularla şu Galatasarayı bir tutmaaktan bir türlü vazgeçemediniz.Bu arma her zaman şampiyon olur.Bunu kafanıza sokun.

Niye utanacakmışım.Klüpte her türlü fiyaskoya,her türlü beceriksizliğe imzza atanlar utanmayac,şu klübün haklarını korumaktan aciz adamlar utanmayacak ben Nani geldiği için utanacakmışım öyle mi...

O kadar borcu nasıl bitirdi anlat bakayım.Ünal Aysal olmasaydı bu klüp batardı değil mi,Galatasaray falan olmazdı değil mi ortalıkta.

Sadece çok şanslı olduğunu düşünüyorum.Bir Selçuk Melo hamlesi bu takımı şampiyon yapmaya yetti.Selçuğude karşı taraf şike sürecine girmese alamazdık.O kadar net söylüyorum.

Daha yazacak o kadar şey varki ama anlatsan ne olacak...

bence de yeni yönetim gelene kadar transfer olmayacak bi tane bülent tulun'u görevlendirmişler işte ordan oraya gidip piyasa araştırması yapıyor adam geçen belgrad uçağına binmiş ne işi belgrad'da bilemedim

şaka maka adamlar iyi kadro kuracak. kariyerli hoca gelmez e.yanal gelir hücum futbolu oynatır 433 desek

Sow Cardozo Kuyt

Emre Meireles Alper

Transfer Alves Taşçı GG

Ayı​

En azından defans hattı geçen yıla göre çağ atladı adamlarda bundan eminim.

yönetim yokki hamle yapalım..

dürüst yok Albayrak yok kimse yok...

kötü işler dönüyor

oyuncular kaptırılıyor. yanlış hamller

Adnan Öztürk'ü 'duruş' olarak sevsem de bence en büyük eksikliğimiz dediğiniz gibi Albayrak ve Ali Dürüst.

Albayrak oyuncularla yakın ilişkide bulunan ve ikna gücü kuvvetli bir isimdi. Yazık oldu.

Başkan risk aldı. Umarım bu bizi kötü etkilemez. Açıkçası endişe içerisindeyim.

yahu daha umut melo alınmadı

aydın engin zan uzatılmadı

takımda türk kalmadı

Alper kaptırıldı töre de gidiyor

burak satılmak isteniyor yerli Tanju

sneijder net değil

NE YAPMAK İSTİYORLAR sanki isteyerek başarısız olmakmı hedefleri

şaka maka adamlar iyi kadro kuracak. kariyerli hoca gelmez e.yanal gelir hücum futbolu oynatır 433 desek

Sow Cardozo Kuyt

Emre Meireles Alper

Transfer Alves Taşçı GG

Ayı​

Taşçı ve Alves in arasına atılan topların hepsi gol olacak desene :D

Sow Cardozo Kuyt

Emre Meireles Alper

Transfer Alves Taşçı GG

Ayı​

Onlardan daha iyi kadromuz olacak :b5:

Transfer Nöbeti

O değilde resmi site üzerinden yönetime ayar çekmek gerekiyor artık. Yönetim falan yok demeyin aysal'ın seçileceği belli. O yüzden artık şu " yerli " oyuncu mevzusuna girmeleri gerekiyor. Her ota poka mail düzenliyorsunuz madem bunada düzenleyinde bir işe yarasın.

Taşçı ve Alves in arasına atılan topların hepsi gol olacak desene :D

yobo egemene atılanlar gol olmuyorsa bu adamlara atılanlar hiç gol atmaz merak etme. bizim taraftar alves i cris , taşçıyı servet sanıyor ama yanılıyor. dany gibi hızlı değiller ama adam gibi kademe bilgisine sahip olduklarından bunada gerek yok

Transfer Nöbeti

Sow Cardozo Kuyt

Emre Meireles Alper

Transfer Alves Taşçı GG

Ayı​

Sow 4-3-3 kanadında oynamaz, oynatılırsa da (bu sezon olduğu gibi) performansı %60 düşer. Yine de bu kadroyu yaparlarsa çok iyi iş yapmış olurlar. Bizim böyle bir kadroya karşı

Muslera

Veysel/Şener Semih Chedjou Cole/Carlinhos/Coentrao/Filipe Luis

İnler Sneijder Selçuk

Nani Burak Drogba

Gibi bir kadro kurarak farkı korumamız lazım. Burada kilit isim Sneijder, eğer eski fizik gücüne kavuşursa Melo kadar iyi savunma yapan, Hagi gibi oyun kuran bir orta saha oyuncusuna kavuşuruz. Bunun olma ihtimalinin ne kadar olduğunu ancak Terim söyleyebilir tabii. Bana göre Sneijder hem yaşı hem de profesyonelliği itibariyle bu işi kotarır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt