Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu daha umut melo alınmadı

aydın engin zan uzatılmadı

takımda türk kalmadı

Alper kaptırıldı töre de gidiyor

burak satılmak isteniyor yerli Tanju

sneijder net değil

NE YAPMAK İSTİYORLAR sanki isteyerek başarısız olmakmı hedefleri

gecen sene de forumda yonetim eleştiriliyordu. ben başkana çok güveniyorum!

623a6918-f76f-4555-86b1-cbd18ac1304a

Fellainiiiii :):D

Sonunda be Arsen reiz sonunda:yenieek:

en canımı sıkan transferde 1 kaç milyona kaybeddiğimiz onca değer...

g.gönül gibileri...

Bakin beyler.

Taraftar uyuyor, yönetim uyuyor, nöbet uyuyor, bi güzel uyutuyorlar bizi.

Ynt: Transfer Nöbeti

Bu ne arkadas duyum bile yok artik.2 3 yerli alalim bari

Transfer Nöbeti

Arda, inler ve sol bek gelsin kafi.. Sağ tarafta sabri'yi bile idare ederiz 1 sene. :D

bu sene okadar kritikki asıl bu sene güçlü olacak transfer Show yapacağız abartmadan ama ki şampiyon olursak yine kuşlar biter aziz gider....

"Fatih Terim'in Cenk'i istediğini biliyorum. Geçtiğimiz günlerde menajerini Florya'ya çağırmış, görüşme yapmışlar" dedi. Galatasaray teknik direktörü Terim'in görüşmesinin resmi olmadığını vurgulayan Kızıl "Bunlar henüz menajerler düzeyinde yapılan görüşmeler. Bana resmi olarak bir teklif gelmedi" dedi.

Cenk'e Galatasaray'ın yanı sıra yurtiçi ve yurtdışından pek çok takımın talip olduğunu ifade eden başkan Kızıl "Kulübün menfaatleri önemli. Kim daha fazla para verirse transferi o yapar" ifadelerini kullandı.

Serdar da hedefte

İbrahim Kızıl, takımın sağ beki Serdar Kurtuluş'un da Galatasaray'ın radarında olduğunu söyledi. "Fatih Terimonun da menajeriyle görüşmüş" dedi. Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta 2006-2009 yılları arasında ter dökmüştü. Her iki oyuncusuna da nereye gitmek istediklerini soracağını belirten İbrahim Kızıl "Biz futbolcularımızın önünü kapatmayız. Hayatlarını kurtarmalarını biz de isteriz" şeklinde konuştu.

Bugun

Yönetim İstifa Yönetim İstifa :D( lan zaten istifa etti yönetim )

Bu sene yerliler konusunda bence geride kaldik gibi (eger cikan haberler dogru ise).

Biz Erman, Cenk ve Serdar K. gibi oyuncularin pesine düserken rakibimiz Alper, Serdar T. gibi oyuncularin pesine düstü.

Yani bu secim konusu ciddi ciddi düsündürmüyor degil beni.

Olay belli. Fenerbahce yabanci sinirlamasini arkasina alarak bizi bitirmeye calisiyor. Buna en iyi sekilde cevap vermeliyiz, simdiye kadar ama uyuduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt